Wat is Plavix medicatie?

Plavix medicatie is een bloedverdunner voor mensen die onlangs hebben last van een milde hartaanval of een milde beroerte. Plavix voorkomt toekomstige beroertes en hartaanvallen gebeuren door het houden van de bloedplaatjes aan elkaar kleven en het beperken van de bloedstroom door de aderen, vooral de belangrijkste slagaders van het lichaam. Bloedstolsels hebben een moeilijke tijd het vormen, en de bloedstroom blijft.

Houdt Blood Dunne

Plavix medicatie kan het risico op een toekomstige beroerte of hartaanval door hem bloed door het lichaam. De belangrijkste slagaders kan de hersenen en het hart verrijken met zuurstofrijk bloed, houden van een persoon van het ervaren van een tweede beroerte of een hartaanval. Bijna elke persoon zal plaque in zijn aderen te ontwikkelen in zijn leven. Maar met Plavix werken om het bloed dun te houden, kan het bloed te laten stromen, de preventie van verminderde doorbloeding. Mensen die perifeer vaatlijden of slechte been circulatie kunnen profiteren van Plavix, want het houdt bloed pompen door de aderen.

Drug & Vitamine Interactions

Plavix medicatie gebruikers moeten hun zorgverleners vertellen over alle medicijnen die zij nemen, zodat Plavix niet interfereert met andere drugs. De volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen te nemen tijdens het gebruik van Plavix; Citalopram, Abciximab, desuridine, heparine, omeprazol, lansoprazol, warfarine, en Zimeldine.

Waarschuwingen

Bij inname van Plavix medicatie, kijken naar bepaalde sporen dat de medicatie niet goed werkt. Een Plavix gebruiker moet het lichaam te controleren op grote paarsachtig blauwe plekken en bloeden die niet stopt. Wanneer een persoon krijgt een snit die blijft bloeden voor een tijdje of een bloedneus, dat blijft voor een lange tijd, de dokter bellen, of contact opnemen met een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voor medisch advies.

Dosering

Plavix is ​​een medicijn dat moet worden gecontroleerd door een arts om te zien of deze goed werkt. Wanneer een persoon kost te veel Plavix, kan dit schadelijk voor het lichaam. Wanneer een persoon houdt te weinig Plavix, kan het niet voorkomen dat ernstige vorming van bloedstolsels. Een persoon die Plavix heeft regelmatig onderzoeken en bloedonderzoek om het niveau van Plavix te controleren in het bloed.

Side Effects

Bijwerkingen zijn een gemeenschap van bijna elke drug genomen. Plavix draagt ​​zijn eigen bijwerkingen die gemeenschappelijk zijn. De bijwerkingen zijn hoesten, gegeneraliseerde pijn, niezen, loopneus en pijn op de borst. Als de bijwerkingen problematisch, zoals pijn op de borst, contact opnemen met een zorgverlener of onmiddellijk medische hulp inroepen.

Minder vaak voorkomende bijwerkingen

Als een persoon de zeldzame bijwerkingen van Plavix ervaart, moet hij contact opnemen met een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. De minder vaak voorkomende bijwerkingen zijn flauwvallen, vaak moeten plassen, onregelmatige hartslag, kortademigheid en zwelling van de onderbenen en voeten.

Wat om op te letten

Het medicijn Plavix, die wordt vervaardigd door Bristol-Meyers en Squibbs, wordt genomen door alle leeftijdsgroepen van mensen, en niet door de Food and Drug Administration als gevaarlijk voor zwangere vrouwen. Echter, vrouwen die borstvoeding moeten hun gezondheidszorg te vragen professional als het goed is om Plavix nemen terwijl de verpleging. Nemen zoals voorgeschreven door de arts.