Wat Is phytonutrient Medicine?

Wat Is phytonutrient Medicine?

Planten bevatten organische verbindingen die bewezen hebben voor de menselijke gezondheid ten goede komen. Deze hebben het label fytonutriënten of fytochemicaliën door wetenschappers. De belangrijkste klassen van fytonutriënten bevatten carotenoïden en flavonoïden.

Functie

Het medicinaal gebruik van phytonutrient supplementen kan een veilig, effectief alternatief voor het beheer van bepaalde medische aandoeningen, zoals chronische pijn bieden. Meer klinische studies worden uitgevoerd om nauwkeurige doeltreffendheid van deze supplementen bepalen.

Voorbeelden

Volgens de USDA, voorbeelden van klinisch bewezen fytonutriënten die nu worden voorgeschreven door artsen onder andere luteïne, die visie, en flavonoïden, die een betere gezondheid van het hart te ondersteunen verbetert.

Onderzoek

Het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde (NCCAM), een divisie van de National Institute of Health, heeft phytonutrient geneeskunde aangewezen als een belangrijk gebied voor verdere studie en onderzoek.

Wetgeving

Wetgeving is ingevoerd om de supplementen industrie zorgvuldiger te reguleren, maar de discussie gaat verder over de voordelen voor het publiek. Per 1 januari 2008 moeten fabrikanten van voedingssupplementen bijwerkingen aan de FDA melden.

Industrie

Ondertussen natuurlijk product bedrijven blijven phytonutrient medicijnen te vervaardigen. De markt is geëxplodeerd als gevolg van nieuw onderzoek en berichtgeving in de media, die de aandacht heeft gevestigd op de voordelen van alternatieve therapieën.