Wat is Perifere artritis?

Gewrichtslijden routinematig in personen die lijden aan colitis, inflammatoire darmziekte of ziekte van de dikke darm Crohn, hoewel u lijden aan deze aandoening zonder deze ziekten.

Effecten

Als je last hebt van perifere artritis, bent u waarschijnlijk gezwollen, stijf en pijnlijke gewrichten in de benen en soms ook in de armen hebben. De pijn kan duren voor dagen of weken.

Identificatie

Deze voorwaarde wordt in het algemeen geclassificeerd als seronegatieve spondyloarthropathy complex volgens Rheumatology.oxfordjournals.org. Het richt zich vooral in de onderste ledematen gewrichten en begeleidt de beweging van de intestinale ziekteactiviteit algemeen.

De mate van ontsteking

De mate van ontsteking die ervaart in gewrichten valt samen met de mate van ontsteking die optreedt in de colon volgens de Foundation Crohn en Colitis van Amerika (CCFA).

Diagnose

Het kan enigszins moeilijk te diagnosticeren of uw artritis verband houdt met een darmaandoeningen, volgens de CCFA. Aan de kant, dit type artritis is meestal niet zo ernstig als reumatoïde artritis. De voegen niet veel schade oplopen noch symmetrisch gezamenlijke betrokkenheid, wat betekent dat het zich voordoet aan beide kanten van je lichaam, te verwachten.

Uitkomst

Zodra uw intestinale problemen worden behandeld, moet uw perifere artritis te verbeteren.