Wat Is Pediatric artritis?

Pediatric artritis is een soort reumatische ziekte en omvat verschillende aandoeningen. Reumatische aandoeningen meestal vallen de bindweefsels (bijvoorbeeld gewrichten) en het immuunsysteem. Volgens het Children's Hospital of Pittsburgh, meer dan 300.000 kinderen lijden aan pediatrische artritis aandoeningen in de Verenigde Staten alleen.

Soorten

De talloze ziekten geclassificeerd als pediatrische artritis aandoeningen omvatten reumatische koorts, juveniele reumatoïde artritis, juveniele ziekte van Bechterew, lupus en fibromyalgie.

Oorzaken

Erfelijke genetische aandoeningen, trauma, hormonale onevenwichtigheden en infecties zijn slechts enkele van de gebeurtenissen die pediatrische artritis kan veroorzaken.

Health Professionals

Uw kind zal behandeling van ten minste een medische professional, maar waarschijnlijker meerdere. Kinderartsen, gezinszorg artsen, reumatologen en fysieke en ergotherapeuten zijn meestal betrokken bij de behandeling plannen.

Overwegingen

Reumatoïde aandoeningen kan iedereen van elke leeftijd, maar kinderen met artritis aandoeningen verschijnen meestal in een kind vóór de leeftijd van 15 Juveniele ziekte van Bechterew komt vaker voor bij jongens en lupus heeft meer kans om de meisjes te slaan.

Identificatie

De symptomen van artritis bij kinderen zijn vergelijkbaar met die van verschillende andere aandoeningen, dus is het belangrijk om het kind benaderd als ze persistent koorts, vermoeidheid, gewrichtspijn en zwelling, immobiliteit en / of roodheid of warmte bij een gezamenlijk weergegeven.