Wat Is Orthogel Uitgebreid Pain Relief?

Wat Is Orthogel Uitgebreid Pain Relief?

Orthogel Uitgebreid Pain Relief is een nonprescription drugs gebruikt voor tijdelijke verlichting van de pijn. Orthogel is een actueel analgeticum op de huid. Orthopedische Pharmaceuticals produceert Orthogel in de Verenigde Staten.

Toepassingen

Orthogel behandelt pijn veroorzaakt door artritis, verstuikingen, verrekkingen, kleine verwondingen en tendinitis. Het wordt ook gebruikt om de nek, schouders, knie en been pijn.

Actieve Ingrediënten

Orthogel bevat menthol (3,5%), kamfer (0,2%), aloë en vitamine E. De menthol en kamfer bieden verlichting van de pijn, de aloë bevordert de genezing, en de Vitamine E is een antioxidant (reparatie cellulaire schade).

Supplement Ingrediënten

Orthogel bevat ook supplementen gebruikt om de actieve bestanddelen te vergroten, met inbegrip van OptiMSM (levert zwavel die nodig is voor de processen in ons lichaam), PureFlex Glucosamine (helpt bij de wederopbouw van weefsel in pezen, kraakbeen, gewrichten en gewrichtsbanden), Boswellia serrata en Curcumine (ontstekingsremmers). Orthogel bevat ook ILEX (verbetert de gunstige effecten).

Over ILEX

ILEX extract komt van hulst struiken in Zuid-Amerika. Inheemse Paraguayanen gebruikte het om de therapeutische effecten van andere maatregelen te verbeteren.

Side Effects

Orthogel heeft geen bekende of gemelde bijwerkingen. Volgens Bannertherapy.com, Orthogel gaat op vetvrij en vlekt niet de huid of kleding.

Prijs

Orthogel is verkrijgbaar in verschillende vormen (met prijzen): 4-oz. buizen (13 $), 16-oz. en 32-oz. pompen ($ 37 en $ 46), en 1-liter pompen (100 $).