Wat Is Norflex?

Norflex - ook bekend onder de generische naam orfenadrine - is een recept medicatie die verlichting biedt voor spierpijn. Lokaliseert het bijzonder de effecten van stijfheid en ongemak spieren veroorzaakt door stammen en andere verwondingen, als een spierverslapper. Norflex interageert met het centrale zenuwstelsel tot het ontspannende effecten.

Vorm

Norflex kunnen worden toegediend op twee manieren: oraal of door injectie. Injectie moet worden uitgevoerd door een arts of een getrainde professional in een kantoor omgeving. De injectie wordt in een ader of spier. Volgens de Mayo Clinic, wordt de injectie methode alleen gebruikt voor de eerste paar doses en vervolgens de patiënt schakelt pillen.

Functie

Terwijl Norflex ontspant de spieren die pijn, functie van het geneesmiddel ligt in het vermogen om de patiënt rusten zonder pijn. De patiënt moet ook kunnen uitoefenen en voor therapie door de effecten van Norflex. Aangezien de Mayo Clinic aangeeft, ofwel Norflex niet de gehele oplossing van het probleem want rust, lichaamsbeweging en fysiotherapie moet de behandeling vergezellen.

Voorzorgsmaatregelen

Bepaalde personen moeten voorzorgsmaatregelen nemen om ofwel te vermijden Norflex of maak een weloverwogen keuze te maken over het nemen van het. Met ingang van begin 2011, is er geen gegevens die aantonen dat het medicijn veilig of effectief voor kinderen, ouderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Iedereen met urine-problemen, hartproblemen, een vergrote prostaat, glaucoom of een maagzweer moet vermijden Norflex.

Waarschuwing

Mogelijke bijwerkingen van Norflex omvatten snelle of onregelmatige hartslag, verwarring, angst, agitatie, convulsies, urineren minder dan normaal of helemaal niet, een droge mond en wazig zien. Daarnaast zijn andere gemelde problemen zijn hoofdpijn, slaperigheid, duizeligheid, misselijkheid, braken, ademhalingsproblemen, netelroos en kortademigheid.