Wat is Natural Stone?

Wat is Natural Stone?

Natuurlijke stenen zijn stenen die door de Aarde. Gehouwen steen wordt verwerkt door polijsten, borstelen en hameren op de mogelijkheden ervan, zoals glans en gladheid te verbeteren. De meest gebruikte natuursteen zijn graniet, marmer, kalksteen en zandsteen.

Graniet

Granieten stenen gevormd uit magma, algemeen bekend als lava. Gemeenschappelijke ingrediënten zijn veldspaat en kwarts (veldspaat schenkt zijn rode kleur). Graniet bevat ook mica en andere mineralen in kleinere bedragen, met inbegrip van apatiet, zirkoon, magnetiet, sphene en ilmenite, waardoor het zijn kenmerkende schaduw en kristallijne structuur geeft. Ze zijn sterker dan vele andere natuurlijke stenen en tolereren verwering ook. Ze worden vooral gebruikt als bouwmateriaal.

Marmer

Marmer wordt gevormd na herkristallisatie van kalksteen. De marmeren steen heeft variabele sterktes, zodat ze worden ingedeeld naar de deugdelijkheid van de stenen in vier groepen:
De eerste groep bestaat uit marmer dat de structurele gebreken heeft; de tweede groep van marmer is slechts iets lichamelijk gebrekkig; de derde groep omvat knikkers die scheuren, gaten en gebreken hebben; en de vierde groep van knikkers hebben grote gebreken, maar ze hebben decoratieve waarden vanwege hun hoge kleuren toegenomen.

Kalksteen

Kalksteen bestaan ​​uit calciumcarbonaat of kalk, maar kan ook magnesiumcarbonaat in kleine hoeveelheden bevatten. Afhankelijk van hun herkristallisatie, kon kalksteen anders uitzien van elkaar, dus hebben ze verschillende commerciële waarden. Ze zou kunnen hebben verschillende natuurlijke kenmerken, zoals strepen of vlekken, fossielen of shell formaties, honingraat formaties, rietvelden formaties, put gaten en een open textuur strepen.

Zandsteen

Zandsteen worden gevormd uit losse korrels of rock. Ze worden veel gebruikt in de bouw van gebouwen en trottoirs omdat ze bestand zijn tegen weersinvloeden. Ze bevatten kwarts en andere mineralen zoals veldspaat en mica. Zandsteen worden ook gebruikt voor de productie van cement.

Kwartsiet

Kwartsiet is gemaakt na metamorfose van zandsteen, waaronder silica, kwarts en mica. Kwartsiet misschien andere mineralen zoals veldspaat en zirkoon bevatten.

Leien dak

Leien zijn een soort steen die zich vormt over lange periodes van klei metamorfoseren in stenen. Ze kunnen worden opgesplitst in dunne vellen. Commercieel, worden ze gebruikt voor interieurs en exterieurs.