Wat Is Lage bloedsuikerspiegel?

Wat Is Lage bloedsuikerspiegel?

Lage bloedsuikerspiegel of hypolgycemia is een ernstige aandoening. Te veel insuline, niet genoeg voedsel, en extreme inspanning kan leiden tot hypoglykemie. De behandeling is een proces van stappen die je nodig hebt om zorgvuldig te volgen.

Niveaus

Normale bloedsuikerspiegel zijn 70 tot 100 milligram per deciliter of mg / dL. Niveaus onder de 70 zijn lage bloedsuikerspiegel.

Gevaren

Voor vrouwen, het niveau van 40 mg / dL of lager zijn gevaarlijk. Voor mannen, de levels zijn 50 mg / dL of lager.

Resultaten

Wanneer de bloedsuikerspiegel dalen onder de 70 mg / dL, milde symptomen optreden zoals duizeligheid of een bron van onrust. Wanneer de bloedsuikerspiegel dalen tot 40 of 50 mg / dL, kan je verwarring, zwakte voelen en zelfs flauwvalt.

Redenen

Insuline wordt gebruikt om suiker verplaatsen van het bloed naar de bloedcellen. Teveel insuline veroorzaakt te weinig suiker in het bloed. Voedsel is nodig om suiker te produceren, zodat er te weinig voedsel veroorzaakt lage suiker. Oefening maakt gebruik van suiker voor energie.

Behandeling

Wanneer symptomen optreden, de diabetische nodig heeft om de bloedsuiker te controleren en te drinken of sap of frisdrank of eten suiker, honing, ahornsiroop, rozijnen of glucose tabletten. Indien niet reageert, de diabetische moet een schot van glucagon.

Preventie / Solution

Diabetici moeten regelmatig eten, medicatie te nemen zoals voorgeschreven en testen bloedsuikerspiegel regelmatig.