Wat is Katastrofisch Heath verzekering?

Iedereen die probeert om te kopen ziektekostenverzekering kan snel ontdekken dat ziektekostenverzekering plannen erg duur kan zijn. Een manier om de premie laag te houden is om een ​​katastrofisch ziektekostenverzekering plan te kopen. Terwijl een katastrofisch plan kan niet alle medische kosten, kunnen ze een evenals betaalbare oplossing voor bepaalde categorieën van mensen te voorzien.

Doel

Zoals de naam al aangeeft, is katastrofisch ziektekostenverzekering moeten dekken ernstige medische gebeurtenissen die het ziekenhuis verblijven evenals grotere medische kosten kunnen vereisen. Sommige plannen kunnen $ 5.000.000 of meer van de dekking te bieden. Katastrofisch plannen zijn relatief goedkoop, omdat ze de verzekeringnemer verplichten een hoog eigen risico te betalen vóór dekking begint, vaak $ 1.000 of meer. Polishouders ook meer van de kosten van kleinere uitgaven zoals medicijnen en doktersbezoeken. Met een ziektekostenverzekering, hoe hoger de out-of-pocket kosten, hoe lager de premie voor de verzekeringnemer.

Geschiktheid

Katastrofisch gezondheid plannen doen vaak een beroep op de jonge, gezonde mensen die niet de dokter vaak bezoeken en gebruik geen medicijnen vaak als gevolg van de lage premies. Zelfstandigen kunnen vinden dat een katastrofisch plan hun meest betaalbare ziektekostenverzekering optie. Mensen die tussen twee banen kunnen op korte termijn katastrofisch plan dat 1-6 maanden dekking biedt om de leegte te vullen totdat ze een nieuwe baan die groep ziektekostenverzekering dekking biedt kan vinden aanschaffen.

Soorten

Katastrofisch plannen kunnen ofwel volledig te zijn of aanvullende. Personen die geen andere ziektekostenverzekering zal doorgaans de aanschaf van een alomvattend plan om de meest dekking mogelijk te verkrijgen. In andere gevallen kunnen personen die al een beperkte pensioenregeling door middel van een bron, zoals een werkgever. In deze situatie kan een aanvullende katastrofisch plan van secundaire dekking of vul eventuele gaten in de dekking die bestaan ​​in de primaire plan.

Beschikbaarheid

Kleine werkgevers kan katastrofisch plannen bieden aan hun werknemers als het kan vaak de enige type van de dekking ze zich kunnen veroorloven te bieden. Grotere werkgevers kunnen katastrofisch plannen onder hun keuzes van de gezondheidszorg plan alternatieven. Individuen zonder toegang tot gezondheidszorg dekking door middel van een werkgever kan een katastrofisch plan de individuele ziektekostenverzekering markt te kopen van een ziektekostenverzekering makelaar die een aantal plannen uit te kiezen kan bieden.