Wat is interactief Coaching?

Wat is interactief Coaching?

Sommige mensen worstelen met depressie en andere zaken die kunnen maken gaan door het dagelijkse leven van een groter karwei dan het moet zijn. Sommigen van degenen die lijden aan deze zaken verder te bespreken begeleiding naar de hulp die ze nodig vinden. Anderen zijn bang om begeleiding te zoeken of het gevoel dat het niet voor hen. Interactieve begeleiding kan een ander alternatief voor het krijgen van je leven weer op de rails te bieden.

Life Coaches

Wanneer iemand moeite met levensdoelen heeft, een life coach biedt de mogelijkheid om zich te concentreren en leid je leven in de goede richting. Life coaches een opleiding krijgen zodat ze klanten te leren hoe ze doelen voor zichzelf en instellen hoe u deze doelen na te streven. In een traditionele omgeving, een life coach gaat zitten met u en stelt je vragen over wat je wilt van het leven en waar u wilt om jezelf te zien in de komende jaren te helpen u zich richten op de toekomst.

Interactieve Life Coaches

Het internet biedt een nieuwe benadering van de traditionele methode van veel levensbussen. De online versie is interactief en helpt u na te denken over jezelf en je leven doelen. Net als de traditionele methode, een getrainde life coach is aan de andere kant van uw internetverbinding, begeleiden u door het proces. Met de interactieve benadering, heb je meer controle over je vooruitgang als je verder te gaan met het leven planning. Sommige mensen leren gemakkelijker door het lezen en schrijven dan luisteren en praten, die een interactieve benadering een betere optie voor deze klanten maakt.

Verantwoording

Omdat je niet zitten in dezelfde kamer als uw interactieve coach, het is aan jou om het initiatief te nemen en verder te gaan met uw plan. Jij bent degene die moet inloggen op uw sessies of componeren en stuur een email naar uw interactieve coach. Uw coach is er voor u en zal u antwoorden, maar je moet de eerste stap te zetten. Het is ook aan jou om onderzoek te doen en de ziel te zoeken om te bepalen wat je hoopt te bereiken. Uw coach zal je daarbij helpen.

Ondersteuning

Sommige mensen weten wat ze willen doen in hun leven, maar niet zeker weet hoe om te bereiken wat ze willen of zijn bang om die stappen te nemen. Een interactieve coach geeft je een klankbord om uw zorgen en angsten te uiten. Als je deze gevoelens te uiten, je coach begrijpt en helpt bij het werken door middel van deze kwesties. Voor klanten die niet over een steunregeling in de buurt, een interactief life coach biedt de ondersteuning die nodig is om vooruit te gaan en doelen te bereiken.

Beschikbaarheid

Een van de voordelen van het werken met een interactieve coach in plaats van een traditionele life coach is de beschikbaarheid. Omdat een groot deel van uw interactie vindt plaats via het internet, kunt u gedachten en woorden zette elk moment van de dag, zelfs in het midden van de nacht. Uw interactieve coach kan niet onmiddellijk beschikbaar zijn, maar hij zal u zo spoedig hij inlogt beantwoorden. Dit biedt de mogelijkheid om je gedachten eruit te komen meteen in plaats van te wachten tot uw volgende sessie.