Wat is in Mucinex DM?

Mucinex DM ontlast hoesten veroorzaakt door de verkoudheid, bronchitis en allergieën. Het bevat het expectorans guaifenesin, die slijm in de longen en luchtwegen los, waardoor hoest productief zijn. Het bevat ook dextromethorfan, die de hersenen beïnvloedt door het onderdrukken van de drang om te hoesten.

Toepassingen

Mucinex DM wordt oraal ingenomen zoals uitgelegd op de verpakking. Het wordt meestal twee keer per dag genomen, of zoals voorgeschreven door een arts. Mucinex niet effectief te behandelen hoesten geassocieerd met longemfyseem, roken of astma.

Side Effects

Vaak voorkomende bijwerkingen van Mucinex DM omvatten diarree, duizeligheid, gas, hoofdpijn, misselijkheid, maagklachten en braken. Seek dringende medische hulp als u netelroos, ernstige duizeligheid, ademhalingsproblemen of zwelling van de lippen, tong of keel ervaren.

Veiligheid

Mucinex DM kan duizeligheid veroorzaken. Rijd niet of het bedienen van zware machines tijdens het gebruik van Mucinex DM. Neem niet tijdens het gebruik van MAO-remmers, omdat dit kan leiden tot fatale bijwerkingen.

Kinderen

Neem contact op met een arts alvorens Mucinex DM aan kinderen. Deze medicatie is niet goedgekeurd voor gebruik bij kinderen jonger dan 2 jaar.

Zwangerschap

Mucinex DM is een FDA categorie C drug. Vraag een arts voordat u tijdens zwangerschap of borstvoeding.