Wat is Hoodia Gordonii Stem Extract?

Wat is Hoodia Gordonii Stem Extract?

Hoodia gordonii is voornamelijk op de markt gebracht voor de eetlust onder controle. In dieet-producten marketing, in slechts een kwestie van een paar jaar is het synoniem voor gemakkelijk gewichtsverlies geworden, ter vervanging van de verboden ephedra. Er is enige wetenschappelijke ondersteuning voor zijn metabole vorderingen en traditionele gebruiken en persoonlijke getuigenissen. Herbal marketeers hebben klom aan boord, veel met inferieure imitaties, een paar met het echte werk. Om de beste te kiezen voor jezelf, meer informatie over deze vetplant.

Historische Usage

De kwestie van de "National Geographic" april 2003 omvatte een uitgebreid artikel over de San Bosjesmannen en hun gebruik van Hoodia gordonii. De bronnen voor deze cactus-achtige vetplant zijn vrij beperkt - Zuid-Afrika, Angola, Botswana en Nimibia. Al duizenden jaren in de Kalahari-woestijn, de bosjesmannen gebruikte onderdelen van deze plant om te gaan met de honger. Grotere belangstelling voor deze plant begon in 1963, toen het nationale laboratorium in Zuid-Afrika begon het te bestuderen. Hun experimenten toonden aan dat dieren die werden gegeven Hoodia gordonii verloren gewicht. Het Britse bedrijf phytopharm deed verder onderzoek en concludeerde dat de effectiviteit van de plant was te wijten aan een steroïde glycoside, die ze de naam P57. Sindsdien heeft dit bedrijf investeerde meer dan $ 20 miljoen (vanaf 2010) in het onderzoek naar Hoodia. Verschillende andere bedrijven toegetreden tot het onderzoek, vooral Pfizer en Unilever.

De Stem Extract

Out van de geschatte 20 soorten Hoodia, het enige ras dat is geïdentificeerd aan p57 bevatten is Hoodia gordonii. Maar de farmaceutische bedrijven niet kunnen nog een synthetische vorm van p57 vervaardigen geweest. Misschien zullen ze nooit, want de kosten zijn erg hoog. Kruidendokters het erover eens dat alleen de Hoodia gordonii uit de Kalahari woestijn is effectief voor het onderdrukken van de eetlust, en slechts een deel van het - de stengel extract. Toch is het aanbod van deze plant is onvoldoende om aan de groeiende vraag te voldoen.

Moeilijkheden bij het beveiligen van Hoodia Gordonii

Er is weinig controle over de kwaliteit van plantaardige producten op de markt. Toen het nieuws media aangeprezen de effectiviteit van Hoodia gordonii voor gewichtsbeheersing, tientallen distributeurs zag dollartekens. Maar deze exacte Hoodia is niet eenvoudig te beveiligen en de kosten hoog kunnen zijn. Dus, volgens Mike Adams van News Target website ten minste tweederde van de Hoodia producten onzuiver, slecht geformuleerd en getest door onafhankelijke laboratoria. Je kunt niet vertrouwen 'onafhankelijke' websites ook niet, voor sommige zijn gemaakt door de distributeurs zelf om hun product lijkt superieur aan anderen.

Richtlijnen voor Kopers

"Whole Hoodia plant concentraat" is niet hetzelfde als de effectieve extract. Niet zomaar een Hoodia zal doen. Het moet Hoodia gordonii uit de Kalahari woestijn zijn. U wilt een onafhankelijk lab test om dit te controleren, samen met de concentratie van het extract. Sommige bedrijven conclusie lagere prijzen dan andere, zelfs lager dan de kosten van de ruwe plant. Ze konden worden met behulp van de invoer uit China of Mexico, kost ongeveer een kwart zo veel als die van de Kalahari.

Side Effects

Klinische studies zijn niet gedaan op de lange termijn resultaten. Het grootste probleem met een dieet product is de afhankelijkheid van een persoon of overmatig gebruik als een manier om gewicht te verliezen. Voeding en beweging moet worden gecombineerd met effectieve supplementen. Ook beseffen dat sommige fabrikanten voegen andere ingrediënten, zoals cafeïne en efedrine, om hun Hoodia. Deze kunnen kriebels, slaperigheid en een snelle hartslag veroorzaken.