Wat is het verschil tussen Saw Palmetto Extract & Saw Palmetto Organic?

Wat is het verschil tussen Saw Palmetto Extract & Saw Palmetto Organic?

Saw Palmetto is een kleine borstel plant die is inheems in de kustvlakte in de staat Florida. Het ontleent zijn naam aan de zaagtand-randen vinden op de bladeren, en de bessen hebben gediend als zowel een bron van voedsel en als een geneeskrachtig kruid.

Functies

Saw Palmetto plant, die verder gaan door de wetenschappelijke naam van Serenoa repens, produceren een grote hoeveelheid bessen die ongeveer 2 cm gemiddeld in lengte. Het is de bes die medicinaal wordt gebruikt nadat deze is gedroogd en vervolgens fijngemaakt of gemalen.

Functie

Saw Palmetto wordt gebruikt om goedaardige prostaathyperplasie (BPH), ook wel bekend als goedaardige vergroting van de prostaat te behandelen. Specifiek, is hij die helpen omgaan met veel van de symptomen geassocieerd met BPH; inclusief frequent urineren en infecties van de urinewegen.

Bronnen

Zaagbladpalm kan niet worden gekweekt, wat betekent dat het als een wild vervaardigde kruiden worden geoogst. De term wild-vervaardigde impliceert dat geen schadelijke chemicaliën werden gebruikt voor ongediertebestrijding, kunstmest of de bodem voor andere aandoeningen omdat de kruiden groeien natuurlijk in het wild.

Implicaties

Omdat zaagpalmetto groeit alleen in het wild, is er geen significant verschil tussen de standaard wilde vervaardigde Saw Palmetto capsules of extracten en organische Saw Palmetto. Terwijl sommige bedrijven hebben percelen waar de plant groeit gecertificeerd als biologisch, het onvermogen van de plant worden geteeld commercieel betekent dat het is altijd geteeld zonder chemicaliën. Het enige verschil is of de ingrediënten voor de capsule zelf, of gebruikt om een ​​tinctuur of vloeibaar extract behouden alcohol zijn biologisch geproduceerd.