Wat is het verschil tussen Medicare Medigap & PFFS verzekering?

Wat is het verschil tussen Medicare Medigap & PFFS verzekering?

Ziektekostenverzekering - private en publieke plannen - niet nogmaals precies bekend voor zijn makkelijk te begrijpen. Met alle jargon, is het soms moeilijk om alles recht te houden. Medicare en Medigap klinken bijna precies gelijk, en wie het alfabet soep dat maakt termen als PFFS kan herinneren? Echter, zodra je een inspanning leveren om het systeem te leren, het houden van alles meteen kan een stuk makkelijker zijn.

Medicare

De term Medicare verwijst naar de overheid beheerd zorgstelsel, dat beschikbaar is voor de Amerikanen van 65 jaar en ouder en personen met een handicap is. Er zijn geen inkomensgrenzen te komen voor Medicare. Zolang je hebt gewerkt en betaald in de sociale zekerheid van een totaal van 10 jaar, delen van Medicare zijn gratis. Zelfs als je niet hebt, kunt u nog steeds Medicare als je een legale burger voor een vergoeding. Sommige kosten worden geassocieerd met verschillende delen van Medicare.

Onderdelen van Medicare

Bejaarden kan eenvoudig in vier delen worden toegelicht --- delen A, B, C en D.

Deel A is opname ziekenhuis dekking. Dit omvat ziekenhuisdiensten.

Deel B is poliklinische dekking. Deze dekkingen omvat doktersbezoeken, routinematige zorg, preventieve zorg, vaccins, duurzame medische apparatuur.

Deel C verwijst naar een component van Medicare in die je kunt krijgen, delen A en B via een eigen plan voor de gezondheid. Dit staat bekend als Medicare Advantage.

Deel D verwijst naar particuliere gezondheid plannen die drug dekking te bieden voor mensen die Medicare.

Medigaps

Een Medigap is gerelateerd aan Medicare. Het is niet officieel goedgekeurd door de overheid zoals bejaarden is, maar het moet worden gebruikt bejaarden. Een Medigap is aanvullende verzekering --- met andere woorden, in de gaten van Original Medicare het vult. U kunt een Medigap om te werken met een Medicare Advantage plan niet aan te schaffen.

Medigaps kunnen worden gekocht bij particuliere verzekeringsmaatschappijen. De plannen met name pikken wat je zou moeten uit eigen zak te betalen met Original Medicare --- dingen zoals eigen risico en coinsurances.

Om erachter te komen precies wat Medigap dekt en de kosten van het plan, raadpleeg dan de particuliere plannen te verkopen. Afhankelijk van uw staat, kunt u in wanneer u een Medigap plan kan kopen worden beperkt.

PFFS

PFFS staat voor particuliere fee-for-service. Het verschil tussen Original Medicare en PFFS is dat Medicare is een fee-for-service plan dat op grote schaal land wordt aanvaard. PFFS zijn beschikbaar via particuliere zorgverzekeraars.

Hoe ze Vergelijk

PFFS plannen zijn beschikbaar via Medicare Advantage als alternatief voor Original Medicare. PFFS betekent in wezen wat het zegt --- uw arts ontvangt een vergoeding voor welke dienst wordt aangeboden. Elke PFFS plan heeft een bijzondere algemene voorwaarden van betaling. Wanneer u een arts te zien met behulp van de meeste andere vormen van verzekeringen, meestal een keer die arts stemt u behandelen, zullen ze blijven behandelen je. Echter, onder PFFS, kan de arts zijn geest op elk moment wijzigen. Deze plannen hebben geen netwerk, in tegenstelling tot Medicare.

Bovendien, kosten in verband met PFFS variƫren afhankelijk van het plan, terwijl de kosten Original Medicare's zijn hetzelfde land.

U kunt een Medigap niet kopen om te werken met een PFFS omdat PFFS is een soort van Medicare Advantage plan.