Wat is het verschil tussen een weegschaal en een Balanced Scale?

Wat is het verschil tussen een weegschaal en een Balanced Scale?

De verschillen tussen een weegschaal en een weegschaal worden vaak verkeerd begrepen omdat beide aanwezig voor het meten van gewicht. Er zijn echter een paar duidelijke verschillen, zoals fysieke verschijningsvormen, hoe ze het gewicht en welke soorten van gewicht dat ze kunnen meten meten.

Balance Scale

Een weegschaal wordt meestal gekenmerkt door zijn T-achtige vorm. Een horizontale balk, waarvan twee manden of platen zijn opgehangen, is losjes bevestigd aan een verticale paal. Wanneer helemaal leeg deze manden of platen zijn identiek in gewicht, dat de horizontale balk perfect waterpas en in evenwicht op de verticale paal houdt. Echter, wanneer het gewicht ongelijkmatig wordt toegevoegd aan de manden of platen, wordt de horizontale balk dip naar de zwaardere kant. Vanwege de weegschaal fysieke ontwerp, zijn er grenzen aan wat kan worden gewogen met het. Het is ook moeilijker te getuigen van het werkelijke gewicht van een voorwerp zonder iets te vergelijken. Dit wordt vaak gedaan door er gewichten aan de ene mand of plaat en het vullen van de andere met het doel om te wegen en vervolgens toe te voegen of af te trekken van gewichten tot de horizontale balk is een level opnieuw.

Gewicht Schaal

Een weegschaal is fysiek gekenmerkt als veel eenvoudiger. Deze schalen meestal rechthoekig van aard te zijn --- maar anderen hebben meer interessante ontwerpen --- en worden gebruikt om een ​​aantal items te meten van een persoon om een ​​perzik. Deze schalen niets anders dan het item moeten worden gewogen en meestal reageren met ofwel een digitaal getal of een fysieke aanwijzing --- zoals een pointer op een wijzerplaat van nummers --- van het gewicht.

De geschiedenis van Scales

Volgens Avery Weigh-Tronix, werden de eerste schalen bedacht en gebruikt bij de hoogte van de oude Egyptische beschaving. Met behulp van verschillende planten zaden en granen voor kleine hoeveelheden en stenen equivalenten voor grotere, vestigden zij een gewicht systeem om de prijzen, evenals de waarde van een object vast te stellen. Van daar, de Romeinen bijgedragen door het creëren pond gewichten, die Engeland uitgewerkt door de oprichting van verschillende gewichten voor verschillende goederen. Deze verschillende gewichten zou later uitgegroeid tot de eenheden die vaak worden gebruikt vandaag de dag, zoals ounces.

Net zoals het gewicht en de waarde ervan werden zorgvuldig verfijnd en ontwikkeld, zo waren de werkelijke schalen. Avery Weigh-Tronix stelt dat evenwicht schalen, gebruikt al in 4000 voor Christus, zou uiteindelijk weg te schalen, eerst ontworpen door Leonardo Da Vinci en verbeterd sindsdien gewicht te geven. Met de ontdekking van elektriciteit en de integratie van elektronica, de weegschaal is nu zeer algemeen en in het dagelijkse samenleving.