Wat is het verschil tussen een paniekaanval en een angstaanval?

Angst kan de oorzaak van een paniekaanval, dus het bepalen van het verschil tussen een angstaanval en paniekaanval is alles over het begrijpen van wat je lichaam doet. Velen gebruiken de termen door elkaar, wat verwarring heeft veroorzaakt.

Panic Attack Gedachten

Gedachten geassocieerd met het hebben van een paniekaanval kunnen extreem zijn, en kan onder meer te denken over iets voor zo lang het maakt je angstig, denken slechte gedachten en voortdurend zorgen te maken over het leven. Zodra deze stressoren op hun plaats zitten, zal de paniekaanval gebeuren op elk gegeven moment.

Panic Attack fysieke symptomen

Paniekaanval patiënten vaak het gevoel alsof ze gaan sterven. Ze schudden, beven en kortademigheid. Hun hart begint te racen als ze worden overmand door angst. Deze symptomen kunnen leiden tot een paniekaanval kan enkele minuten duren tot enkele dagen.

Panic Attack Behandelingen

Een lage dosis antidepressiva worden gebruikt om paniekaanvallen te behandelen. Het geven patiënten een normale of hoge dosis kan meer aanvallen veroorzaken. Patiënten moeten ook cognitieve gedragstherapie ondergaan.

Angstaanval Gevoelens

Gevoelens geassocieerd met het hebben van een angstaanval komen op plotseling. De gedachten en gevoelens hebben de neiging om zaken als chronische zorg, spanning en gevoelens van angst zijn. Deze gedachten zijn stressoren en zodra ze gaan weg, neemt ook de angst.

Angstaanval symptomen

Angstaanval patiënten kunnen voelen als ze een beroerte, met een race-hart, snelle ademhaling en benauwdheid op de borst. Soms patiënten het gevoel alsof ze niet kunnen ademen en voelen angstig. De angst aanval zelf kan ongeveer tien minuten om ontwikkeld te worden en zal een kwestie van minuten tot een paar uur.

Angstaanval Behandelingen

Antidepressiva worden gebruikt voor mensen die lijden aan angstaanvallen. Degenen met meer ernstige gevallen worden behandeld met een hogere dosis. Ook wordt aanbevolen dat de patiënt te verkrijgen ontspanning opleiding.