Wat is het verschil tussen Duoderm & Exuderm?

Wat is het verschil tussen Duoderm & Exuderm?

Het kiezen van een behandeling voor een wond kan verwarrend zijn, als er lijkt geen enkel verschil tussen de merken zijn. Als een wond sijpelt en moet worden beschermd tegen de lucht, kunnen producten zoals Duoderm en Exuderm zowel past het wetsvoorstel.

Duoderm Dressings

Duoderm is een merknaam medische dressing gebruikt om wonden te beschermen tegen besmetting. Het verband omvat absorberende stof met een kleefstof die het verband over de wond bevestigd. Website dressings.org legt Duoderm is een hydrocolloïd verband afgeleid van een fruit pectine. Duoderm is biologisch afbreekbaar, luchtdichte en steekt direct op de huid.

Exuderm Verschillen

Exuderm is een andere merknaam voor een bijna identieke medische dressing. Het biedt ook een vochtige, kiemvrij dressing aan het herstel van een wond te helpen. Opnieuw worden de verbanden afgeleid van een fruit pectine en zijn hydrocolloïd.

Wat is het verschil

Onafhankelijke gezondheidszorg apotheek, Williams Bros. beveelt hiervoor het merk voor de behandeling van lichte tot matige hoeveelheden wondvocht te beheren, maar suggereren dat er geen significant verschil tussen de twee merken.