Wat is het verschil tussen CoQ10 & Tocoq10?

Wat is het verschil tussen CoQ10 & Tocoq10?

Huidige onderzoek suggereert dat de meest krachtige supplement voor gezondheid van het hart co-enzym Q10 niet kan zijn, noch is het vitamine E, als men oorspronkelijk dacht. Het is een combinatie van de twee, samen in één dynamische duo van een formule om het hart te activeren en te houden bloed stroomt vrij.

Hart Energie

CoQ10 is een vitamine-achtige verbinding essentieel voor de productie van energie. Het is de bougie die helpt bij het omzetten van de voedsel dat we eten in ATP (adenosine trifosfaat), de vorm van brandstof ons lichaam nodig om te functioneren. Het hart vereist meer energie dan enig ander orgaan in het lichaam.

Antioxidant Extraordinaire

Vitamine E heeft populariteit genoten voor decennia. Primair is een eersteklas antioxidant, beschermt het lipide (of vette) buitenmembraan van cellen.

Tocoferolen en Tocotrienols

Vitamine E bestaat uit acht componenten: vier tocoferolen gemerkt alfa, beta, gamma en delta; en vier tocotriënolen, eveneens aangeduid.

Vasculaire Health

Zowel tocoferolen en tocotriënolen helpen vrij van plaque-achtige afzettingen houden het vasculaire systeem, zodat het hart het bloed moeiteloos kan pompen naar alle delen van het lichaam. Tocotriënolen helpen ook lager LDL-cholesterol.

ToCoQ10 uit Vitacost

ToCoQ10 is de merknaam van een toeslag via de NSI-label op de markt gebracht van online retailer Vitacost. Alle ToCoQ10 formules bevatten natuurlijk gefermenteerde co-enzym Q10 plus de acht tocoferol en tocotrienol verbindingen van vitamine E. VitaCost biedt 15 formuleringen van verschillende potenties en maten.