Wat is het verschil tussen Almond Oil & Zoete amandelolie?

Wat is het verschil tussen Almond Oil & Zoete amandelolie?

Amandelen worden geteeld op bomen inheems in het Midden-Oosten. Ze kunnen rauw, geroosterd worden gegeten, geroosterd, in het koken en bakken. Amandelolie heeft een veelheid van toepassingen en voordelen, afhankelijk van wat voor soort van amandel olie wordt gebruikt: zoet of zuiver.

Significantie

De twee delen van de amandel plant. Het deel dat de witte bloemen produceert groeit zoete amandelen; het andere deel groeit roze bloemen en produceert pure, bittere amandelen.

Functies

Zowel zoet en puur amandelen worden gebruikt in koken en bakken. Ze zijn in vele desserts, koekjes, gebak, snoep en siropen. Rauwe, pure amandelolie verbetert vooral de smaak en textuur van salades, granen en brood.

Effecten

Sweet en ruwe amandelolie beide overvloedig in vitamine E, die nodig is voor een goede celfunctie en gezonde huid, haar, hart, spieren en zenuwen. Beide oliën bevatten ook vitamine D en andere sporen van voedingsstoffen.

Voordelen

Zoete amandelolie is een essentiële olie die bij vele aromatherapie technieken, zoals massages. Zuivere en zoete amandelolie zijn te vinden in vele haarverzorgingsproducten en de huid lotions. De toevoeging van amandelolie maakt het haar zijdezacht, glanzend en makkelijk te vlechten. Het geneest ook de droge, schrale huid en lippen, verlicht donkere kringen onder de ogen en geneest geïrriteerde huid.

Potentiële

Pure amandelolie bevordert een gezonde spijsvertering, voedt de hersenen en het zenuwstelsel en helpt bij verlaging van het cholesterolgehalte. Zoete amandelolie is nuttig bij de behandeling van pijn, pijn en pijnlijke spieren en bevordert ontspanning.

Identificatie

Zoete amandelolie, afgeleid van de kernel, wordt het best gebruikt als een verzachtend middel van massages en voor snoep. Pure amandelolie, uit de amandel fruit, een gezonde naast vele levensmiddelen voor zijn talloze voordelen voor de gezondheid.