Wat is het doel van Female Schaamhaar?

Wat is het doel van Female Schaamhaar?

Vrouwelijke schaamhaar wordt vaak gezien als onnodig, zo veel vrouwen de beslissing nemen om het te scheren. Net als andere vormen van haar op het lichaam, er is een reden waarom vrouwen ontwikkelen schaamhaar zodra ze de puberteit bereiken. Medische deskundigen zijn gekomen met nogal wat verschillende theorieën voor het doel van vrouwelijke schaamhaar.

Feromonen

De meest verspreide theorie over de reden waarom vrouwen hebben schaamhaar heeft te maken met feromonen en de rol die zij spelen in de seksuele aantrekking. Feromonen zijn geuren geproduceerd door het lichaam dat de leden van het andere geslacht aan te trekken. Er zijn een aantal mensen die hebben zeer sterke geuren, en sommige met geuren die niet zo merkbaar voor anderen. Schaamhaar mogelijk een rol bij opnemen en uitzenden feromonen van de genitaliën lob spelen, volgens Columbia University.

Warmte

Een andere theorie over het doel van de vrouwelijke schaamhaar is dat het was bedoeld om het genitale gebied warm te houden. Voordat mensen droegen kleding zoals ze doen vandaag, kan schaamhaar enige bescherming hebben geboden. Volgens Health Services aan de Columbia University, deze theorie is discutabel omdat mannen meer schaamhaar zou hebben en het moet een womanâ € ™ s onderlichaam bedekken om haar inwendige geslachtsorganen warm te houden.

Bescherming

Sommige mensen geloven dat de vrouwelijke schaamhaar is er om vrouwen te voorzien van bescherming tegen infectie. Volgens de Universiteit van Californië, Santa Barbara, wordt gedacht dat schaamhaar kan helpen voorkomen dat vreemde deeltjes uit het invoeren van de vagina. In het kader van deze theorie, kan men schaamhaar tot wimpers, die de ogen beschermen vergelijken. Een controversiële vraag die is gerezen over deze theorie is de reden waarom mannen niet schaamhaar rond de opening van hun urinebuis hebben.

Comfort

Volgens Planned Parenthood, Dr Stephen Juan heeft een theorie die zegt dat het doel van schaamhaar is om irritatie van de huid te voorkomen. Schaamhaar helpt om wrijving te verminderen tijdens de beweging van het lichaam. Het helpt ook om wrijving tussen de huid en strakke kleding. Zonder schaamhaar, kan de huid gevoeliger zijn voor schuren of huiduitslag. Dit is één van de minder verspreid theorieën over het doel van vrouwelijke schaamhaar.

Decoratie

Sommigen geloven dat de decoratie is het enige doel dat vrouwelijke schaamhaar bedient. De aanvaarding van schaamhaar is afhankelijk van de cultuur, evenals elke INDIVIDUALA persoonlijke voorkeuren € ™ s. Hoewel sommigen de voorkeur aan hun schaamhaar scheren, anderen willen het unieke stijl, trimmen of te laten volledig natuurlijk. De manier waarop een vrouw ervoor kiest om haar schaamhaar stijl kan haar partnera € ™ s seksuele aantrekkingskracht naar haar te verhogen.