Wat is Glucerna Gebruikt voor?

Glucerna producten helpen diabetici stabiliseren bloedsuikerspiegel door het aanbieden van maaltijden en snack supplementen en vervangingen. Voedingsvezels, zetmeel en suikers zijn de belangrijkste soorten koolhydraten. Zetmeel en suikers verhogen de bloedsuikerspiegel en het is belangrijk om ze op te nemen in uw maaltijd plan.

Controle bloedsuikers

Eten Glucerna granen, bars en shakes gemaakt met een mix van langzaam verteerbare koolhydraten leiden tot een mindere verandering in bloedsuikers in een periode van vier uur, waardoor het makkelijker wordt om diabetes te beheren.

Maaltijden

Een Glucerna schudden of maaltijd bar kan elke maaltijd van de dag vervangen, maar Glucerna producten zijn niet bedoeld om de enige dagelijkse voedingsbron zijn.

Snacks

Glucerna maakt shakes en snackbars aan de behoefte om te eten tussen de maaltijden en voor het slapen gaan voldoen. De mini-snackbars zijn kleinere versies van de Glucerna maaltijd bar.

Calorie├źn

Portiegrootte en calorie-inname onder controle zijn met Glucerna product gebruik. De individueel verpakte bars en shakes kan worden uitgevoerd met u voor het gebruik op de weg.

Antioxidanten

Alle Glucerna producten worden verrijkt met vitamine C en E.