Wat Is Full Coverage Dental Insurance?

Wat Is Full Coverage Dental Insurance?

Werken zoals medische verzekering, tandartsverzekering biedt haar ontvanger met de middelen om gezonde tanden en tandvlees. De onder de volledige tandheelkundige verzekering diensten omvatten reinigingen om tandbederf te minimaliseren evenals chirurgische procedures zoals extracties of wortelkanalen en orthodontische diensten.

Soorten

De diensten die u in aanmerking komt om te ontvangen is afhankelijk van of u hebt scherp geprijsde, basic of volledige tandheelkundige dekking. Het verschil ligt in dat verdisconteerd tandheelkundige verzekering is afgestemd op de patiënt geld besparen, waardoor diensten tegen een gereduceerd tarief. De basisopleiding tandheelkunde omvat basisbehoeften mond gezondheid op een vaste co-pay. Volledige tanddekking zorgt elementaire tandbehoeften zoals schoonmaken en röntgenstraling en een bereik van andere aangegeven door de verzekeraar een minimale co-betaaldiensten.

Functie

Twee keer per jaar reinigingen kan je tanden te redden van ernstige problemen die vullingen, wortelkanaalbehandelingen en zelfs extracties nodig. Als u een volledige dekking, zult u waarschijnlijk hebben dekking voor basiszorg behoeften, maar nooit aannames maken over wat is inbegrepen in uw polis. De dekkingsgraad kan sterk variëren.

Voordelen

De meeste beleid zal betrekking check-ups en reinigingen, omdat de verzekeringsmaatschappij zich realiseert dat deze procedures de behoefte aan duurdere procedures in de toekomst te kunnen elimineren.

Overwegingen

Volledige tandheelkundige dekking verzekering dekt geen of weinig cosmetische tandheelkundige ingrepen. Orthodontische diensten vereisen een co-betaling.

Handige tip

Vraag een lijst van uw in aanmerking komende diensten van uw tandheelkundige verzekering vervoerder. De lijst vindt u informatie van de diensten en de kosten, indien van toepassing.