Wat is Facings Disease?

Veneers zijn cosmetische tandheelkundige verbeteringen die de kleur en vorm van de tanden te verbeteren. Patiënten met eerdere tandheelkundige voorwaarden, zoals tandvleesontsteking of beschadigde tanden, kan ervaren mislukte veneers. De term "veneers ziekte" kan verwijzen naar de gevallen waarin dit is gebeurd. Veneers die hebben gefaald kan moeilijk te verwijderen zijn, maar de verwijdering wordt aanbevolen voor patiënten bij wie de onderliggende natuurlijke tanden behandeling vereisen.

Veneers worden ingevoegd

Bij het eerste bezoek, zal de tandarts de tand buff voor te bereiden op de extra dikte van het fineer. Na het polijsten, de tandarts maakt een mal, zodat het fineer kan worden gevormd om de drager te passen en plaatst tijdelijke facings totdat de permanente set is klaar. Wanneer de definitieve veneers zijn voltooid, worden ze gebonden zijn plaats.

Wie profiteert van Facings

Mensen met afgestoken, misvormde of verkleurde tanden willen vaak te doen verbeteren en kan goede kandidaten voor veneers zijn. Tanden kunnen verkleuren of beschadigd door tabaksgebruik, routine veroudering, periodontale ziekte, medicijnen en zwangerschap, die het lichaam van essentiële voedingsstoffen die helpen om de tanden berooft worden.

Falen van Facings

Als dit goed wordt gebonden aan een gezonde tand, moet veneers niet falen. Facings gehecht aan ongezonde tanden, of degenen die door iemand die niet is opgeleid om dit te doen, kunnen vallen of breken. Tanden die zijn rottend onder een vernislaag kunnen gevoelig zijn voor warm of koud voedsel geworden. Tandbederf kan ook pijn, een vieze smaak in de mond, en infecties of abcessen op het tandvlees of aan de wortel van de tand leiden.

Het voorkomen

Veneers vereisen ijverig onderhoud. Regelmatig poetsen, flossen en twee keer per jaar een professionele schoonmaakbeurt kan het risico van zieke veneers te verminderen. Iedereen die overweegt veneers moet een tandarts die gespecialiseerd is in cosmetische tandheelkunde te zien. De tandarts moet elke holten of gom ziekte te behandelen alvorens veneers.

Behandeling

Als de tanden beginnen te rotten onder de fineer, zal het fineer moeten worden verwijderd, en het tandbederf of tandvleesaandoeningen moeten worden aangepakt. Behandeling kan wortelkanaalbehandeling therapie te betrekken, het vullen van holten of een speciale mondspoeling voor geavanceerde tandvleesaandoeningen.