Wat is Eleotin?

Eleotin is een kruiden supplement dat helpt bij het reguleren van de niveaus van suiker in het bloed. Het helpt mensen die lijden aan diabetes of obesitas controle bloedsuiker door het maken van veranderingen op moleculair niveau.

Geschiedenis

Eleotin werd voor het eerst ontwikkeld aan de Universiteit van Calgary's Julia McFarlane Diabetes Research Center (JMDRC), dat is de toonaangevende onderzoeksinstituut voor Type I en Type II diabetes.

Functie

Eleotin houdt de bloedsuikerspiegel onder controle door het helen van de alvleesklier, het verbeteren van de prestaties van de insuline-receptoren en het ondersteunen van het spijsverteringsstelsel.

Effecten

Sinds Eleotin maakt veranderingen op moleculair niveau, het duurt een tijdje voor de effecten zichtbaar worden. Mensen die lijden aan milde omstandigheden kunnen significante resultaten te zien in een jaar, terwijl in ernstige gevallen kan het meer dan twee jaar in beslag nemen.

Ingrediƫnten

Eleotin bestaat uit verschillende soorten kruiden, met bladeren, vruchten, stengels en wortels van verschillende gedroogde kruiden planten die worden beschouwd voedsel in vele landen.

Misvattingen

Eleotin is verschillend van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Eleotin maakt gebruik van dezelfde filosofie en methodiek als TCM, maar richt zich op bepaalde lichaamsfuncties, terwijl TCM is bedoeld om het lichaam te genezen als geheel.