Wat is een Vegetarische Cordyceps?

Wat is een Vegetarische Cordyceps?

Cordyceps is een schimmel die normaal groeit op rupsen en andere insecten. Ondanks zijn ongewone oorsprong, wordt cordyceps gemaakt in voedingssupplementen die een aantal voordelen voor de gezondheid en zeer weinig bijwerkingen hebben. En dankzij de nieuwe teelttechnieken, Cordyceps is perfect geschikt voor vegetariƫrs.

Feiten

Inheems in de grote hoogten van China, Nepal en Tibet, cordyceps groeit op rupsen, insecten, planten en andere schimmels. Vegetarisch Cordyceps wordt gekweekt in een gecontroleerde omgeving op graan en geen insecten, waardoor het volledig vegetarisch.

Geschiedenis

Cordyceps geneeskrachtige eigenschappen werden meer dan 1500 jaar geleden ontdekt toen Himalaya yak herders merkten hun dieren werd energiek tijdens het eten wat leek op champignonsteeltjes zijn.

Voordelen

Vegetarisch cordyceps biedt alle dezelfde voordelen van de traditionele aanvulling, waaronder meer energie, verbeterde immuunsysteem gezondheid en weerstand tegen veroudering. Het kan worden gebruikt om astma, bronchitis, hepatitis B, hoge cholesterol, leverziekte, nierproblemen en seksuele dysfunctie.

Overwegingen

Vegetarische cordyceps is vrij van insecten gegarandeerd. Echter, kan het gebruik wat milde bijwerkingen, zoals droge mond, misselijkheid, duizeligheid en verlies van eetlust veroorzaken.

Misvattingen

Cordyceps wordt vaak ten onrechte aangeduid als een paddestoel. In werkelijkheid, cordyceps een Ascomycetes schimmels.

Waarschuwingen

Mensen met een allergie voor schimmels of schimmels mogen niet cordyceps nemen.