Wat is een snelle manier om Gain Muscle Grootte en vet te verbranden?

Wat is een snelle manier om Gain Muscle Grootte en vet te verbranden?

Twee van de meest voorkomende fitness doelen zijn om spiermassa te krijgen en om vet te verbranden - en mensen vaak hopen om beide te doen op hetzelfde moment. Natuurlijk zijn deze twee doelen zijn makkelijker in te stellen dan te bereiken, dat is waarom zo veel mensen zijn vertrokken op zoek naar nieuwe ideeën en benaderingen. Echter, vindt u dat door het beheersen van een eenvoudige set van training principes en de bouw van een gezond voedingsprogramma, kunt u goede vooruitgang in de richting van het bereiken van deze doelstellingen.

Heavy Weight Circuit Training

Een geweldige workout voor het verkrijgen van spiermassa en het verbranden van vet op hetzelfde moment is het zwaar gewicht circuit training. Een bijzonder goede strategie is "hoge intensiteit training," of HIT.

De eerste kern principe van HIT is om je hele lichaam te werken in een enkele, snelle sessie twee of drie keer per week. Werken al je grote spiergroepen tegelijk zal je spieren een maximale stimulatie en laat een hoge hoeveelheid testosteron en andere heilzame hormonen in uw systeem.

De tweede belangrijkste principe van HIT is te minimaliseren of volledig te elimineren rust tijdens de training, tijdens het gebruik van zware gewichten voor een mid-level hoeveelheid herhalingen. Dit is vergelijkbaar met een reguliere circuit training routine en biedt alle van dezelfde cardiovasculaire en vetverbranding voordelen. Maar door het gebruik van zwaardere gewichten, stimuleer je meer spiergroei.

De laatste belangrijkste principe van HIT is om zich te concentreren op samengestelde oefeningen, die oefeningen die meer dan één set van de gewrichten in uw lichaam zijn. Het bankdrukken, waarbij je schouders en ellebogen worden gebruikt, is een klassiek voorbeeld van een samengestelde oefening. Verplaatsen van de ene oefening naar de volgende, het invullen van slechts een of twee sets per oefening en geen rust tussen de sets.

High Protein, Low Calorie Diet

De andere component die je nodig hebt om snel te krijgen spiermassa en vet te verbranden is een effectieve nutritionele strategie. Om spier snel te bouwen, moet u het maximaliseren van uw eiwitinname, terwijl het verbranden van vet is vereist dat u uw totale calorie-belasting te verminderen. Om te kunnen trekken uit deze beide tegengestelde idealen, moet je je eiwit te verkrijgen van mager bronnen en bevatten eiwit in al uw maaltijden.

Elimineer bewerkte junkfood uit uw dieet, en ervoor te zorgen dat alles wat je eet heeft een doel. Verdeel uw maaltijden in kleinere porties die u genieten van de hele dag. Dit zal helpen houden u in lijn met uw doelstellingen door te voorkomen dat u van snacken onnodig of te veel eten, en het zal ook helpen je metabolisme zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.