Wat is een remedie voor de Non-Stop Hard Hoesten voor Kinderen?

Wat is een remedie voor de Non-Stop Hard Hoesten voor Kinderen?

Hoesten ongecontroleerd kan niet alleen ongemakkelijk, maar het kan ook eng voor een kind. Het kennen van de oorzaak van het hoesten kan helpen u de beste remedie en weten wanneer haar mee te nemen naar de arts of het ziekenhuis.

Identificatie

Een nonstop rekken of hard hoesten kan aanwezig zijn met bronchitis, astma, kroep en verkoudheid zijn.

Waarschuwing

Altijd praten met kinderarts van uw kind voordat hij hem of haar medicijnen. Laat de honing niet aan kinderen jonger dan 2 jaar. In de meeste gevallen hoeft de artsen niet adviseren om kinderen over-the-counter hoest onderdrukkende. Als het kind blauw-getinte lippen of klaagt dat ze duizelig of licht in het hoofd, ga naar de eerste hulp of bel 911.

Preventie / Solution

Als de hoest productief (slijm of slijm uit komt bij hoesten), maken gebruik van een luchtbevochtiger om de lucht te bevochtigen om het kind heen en geef het kind zoveel vloeistof als je kunt (kippenbouillon of soep en appelsap bijvoorbeeld) met één voorbehoud: Als het kind begint te braken bij hoesten, vermindering van de inname.

Overwegingen

Als de hoest kan worden omschreven als blaffen en het kind klinkt schor, neem haar mee naar de badkamer en zet de douche echt warm (niet haar niet in). Laat de stoom opbouwen en houden haar daar begeleid gedurende 10 tot 15 minuten. Herhaal dit zo nodig. De stoom en warmte zal helpen kalmeren de bronchiën.

Betekenis

Als er geen andere symptomen zoals koorts, loopneus of andere symptomen van verkoudheid en hoesten afleveringen komen en gaan, overwegen om je kind naar de dokter voor mogelijke allergie-geïnduceerde astma. Deze aandoening gebeurt meestal wanneer een persoon allergisch is voor pollen of huidschilfers van dieren.