Wat is een Reiki-tabel?

De reiki kristallen raster wordt gebruikt als een instrument om te versterken of uit te breiden helende energie, zoals die door Adonea en populair gemaakt door William Rand van het International Center for Reiki Training. Reiki level twee beoefenaars en hoger zijn opgeleid om te werken met energierijke en clearing kristallen en het inbrengen van helende energie (reiki). Een reiki raster is ontwikkeld voor het opslaan helende energie en richt het naar de bedoeling van wellness en balans te bestendigen.

Samenstelling

De samenstelling van een reiki raster is vooral van kwarts kristallen, maar elke vorm van natuurlijke element of kristal kan gebruikt worden voor specifieke doeleinden. Traditioneel worden single-puntige kwarts kristallen die in een centrale rooster, met een cluster of dubbel-puntige kwartskristal als een centraal punt of meester kristallen.

Ontwerp

Het net ontwerp is een geometrische vorm, zoals een ster of achthoek. Andere kristallen of kristal kunnen worden toegevoegd aan de buitenzijde van het rooster sluiten. Veel reiki beoefenaars het rooster op een doek of een mat bedrukt met een heilige afbeelding van het beeld, maak ook als de bloem van het leven, de ster van David of Antahkarana symbool.

Functies

Elk kwartskristal wordt gewist en doordrenkt of geprogrammeerd met reiki helende energie. Voornemen, meestal in de vorm van een bevestiging of gebed verbonden met de energie wanneer het kristal geprogrammeerd, een focus voor heling. De beoefenaar energetisch trekt reiki symbolen over elk kristal en de master-kristal wordt op dezelfde wijze geprogrammeerd. Een korte plechtigheid elk kristal verbinding in het net wordt uitgevoerd en het net is opgeladen regelmatig het effect te behouden. De reiki raster wordt buiten gericht in de ruimte en verbindt energetisch universele of collectieve genezing.

Toepassing

Reiki kristallen grids kan worden ingesteld om de genezing van zichzelf of anderen aan de ziekte te bevorderen, manifesteren doelen zoals verhoogde rijkdom of succes, het verzenden van het vertrouwen en de rust voor een aanstaande test, of het creëren van een gevoel van evenwicht in de ruimte of huis. Het International Center for Reiki Training ontwikkeld wereldvrede kristal roosters voor het noorden en de zuidpool en geïnstalleerd die voortdurend genereren genezing voor alle culturen om samen te werken met de vrede in het achterhoofd. Reiki beoefenaars kan een energiek algemene rooster houden om genezing te sturen naar de hele wereld.

Overwegingen

Volgens Avalon Crystals, kan de reiki kristal rooster worden gemaakt om elk doel te manifesteren of om het evenwicht in elk aspect van je leven te bevorderen. Reiki-energie, en bijbehorende instrumenten, wordt niet gebruikt voor de schade, zodat negatieve intenties worden niet verzonden. Kies een locatie voor het opzetten van het raster dat is goed bereikbaar, maar dat is niet verstoord, zoals een heilige ruimte in uw huis of een tafel bij het raam. Selecteer kwarts kristallen te gebruiken die van vergelijkbare grootte. Selecteer desgewenst extra kristallen die persoonlijk of metafysische betekenis in het rooster op te nemen (zoals beschreven door Healing Reiki in Referenties) hebben. Kies een meester kristal dat gemakkelijk in de hand, omdat dit kristal wordt gebruikt voor regelmatig raster activeren.