Wat is een Philips Sonicare tandenborstel?

Zeg vaarwel aan het schrobben van uw tanden met een traditionele tandenborstel. Met behulp van een Philips Sonicare elektrische tandenborstel zal u schonere tanden, gezonder tandvlees en een betere algemene gezondheid. Sonicare tandenborstels bieden vele mogelijkheden om te maken je tanden poetsen eenvoudiger en effectiever.

Kenmerken

Volgens de website van de Phillips ', Sonicare tandenborstels hebben een gepatenteerde reinigende werking die tandplak verwijdert van onder het tandvlees en tussen de tanden. Deze reinigende werking is bewezen dat hardnekkige vlekken en tanden witter te verwijderen door verschillende tinten in slechts twee weken.

Tough maar Gentle

Sonicare tandenborstels werken hard, maar ze zijn zacht voor tanden en tandvlees en minder druk nodig van de gebruiker dan traditionele tandenborstels. Sommige Sonicare tandenborstels, inclusief de Elite e9500 en de Elite 7300, functioneren op twee snelheden, die helpt om ervoor te poetsen minder pijnlijk voor mensen met een gevoelige tandvlees.

Timed Borstelen

Tandartsen raden aan dat mensen hun tanden poetsen gedurende minstens 2 minuten. Sonicare tandenborstels zijn voorzien van een ingebouwde timer om u te waarschuwen wanneer u bent het poetsen gedurende 2 minuten. Daarnaast Sonicare's unieke Quadpacer waarschuwt u voor de borstel te verplaatsen naar een ander deel van je mond om de 30 seconden.

Oplaadbare batterijen

Sonicare tandenborstels hebben oplaadbare batterijen, zodat u niet hoeft te maken over hen te vervangen. Sonicare Elite e9500 en Elite 7300 modellen hebben ook een luxe oplader meter die je vertelt wanneer het tijd is om de tandenborstel op te laden. Oudere modellen, zoals de Deluxe 5500, zijn oplaadbaar maar geen sporen bevatten.

Aanpasbare

Een voordeel van sommige Phillips Sonicare tandenborstels is dat ze komen met verschillende opzetborstels. De Elite 9500 tandenborstels, bijvoorbeeld, komt met twee hoofden --- een grote en een kleine. Deze functie stelt gebruikers in staat om hun tandenborstel aan te passen aan hun behoeften. Andere modellen, zoals de Elite 7300, te komen met een borstelkop.