Wat is een oplossing voor home Verslaving aan sigaretten?

Roken is een zeer verslavend gevaar voor de gezondheid, wat leidt tot tal van gezondheidsproblemen zoals kanker en emfyseem. Als je besluit dat je eindelijk klaar om te stoppen met roken, wordt u geconfronteerd met een lastige taak. Er zijn pillen, pleisters en kauwgom op de markt - wat is aangetoond zeer doeltreffend te zijn, maar ze zijn duur en vereisen toezicht van een arts. Echter, er zijn manieren om te stoppen met roken zonder voorschrift kunt krijgen van uw arts of besteden veel geld.

Honing

Honing is gebruikt in verschillende manieren om stop sigaret onbedwingbare trek te helpen. Je kunt het drinken in thee, voeg het toe aan toast of krijgen in een supplement verkrijgbaar bij uw drogist. Een andere remedie om te bezuinigen op het hunkeren is tot en met 2 theelepels honing mengen met een vers geraspte radijs en drink het sap die het produceert.

Zoethout

Zoethout is een andere remedie gebruikt om u te helpen stoppen met roken. Kauwen sticks van zwarte drop kan niet alleen uw drang naar sigaretten te stoppen door het geven u iets om vast te houden en het houden van uw handen bezig, maar er is ook een enzym in zoethout die, wanneer zij kunnen naar beneden zwaar bezuinigen op uw cravings. Zoethout kan worden gekapt om sigaret lengte en geplaatst in een pakje sigaretten dus wanneer de drang stakingen, kan je uit een drop-stick en kauwen dat. Als je niet van de smaak van zoethout, kunt u drop supplementen kopen bij uw lokale gezondheid te slaan.

Eucalyptus

Eucalyptus kan worden gevonden in een lokale supermarkt kruiddoorgang of als aanvulling op uw lokale health food winkel. Kokend eucalyptus bladeren in het water en het drinken van het water vier keer per dag is aangetoond dat het helpen stoppen verlangen naar sigaretten. Waarbij eucalyptus supplementen met inname honing is aangetoond dat niet alleen stoppen cravings maar verminderen ook de drang om te eten ingegeven door nicotine. Eucalyptus ook kan worden gekocht in de vorm van olie. Bewijs suggereert dat het plaatsen druppels olie op de binnenkant van elke pols en achter elk oor de hoeveelheid hunkeren u en ervaart kan beperken.

Tips

Met behulp van een combinatie van deze technieken samen met het krijgen van voldoende slaap en lichaamsbeweging kan snijden uw hunkeren naar beneden veel en u toestaan ​​om uw verslaving te beëindigen om sigaretten en start een gezonder leven. Voor het stoppen met roken en beginnen elke vorm van nieuwe bedrijvigheid, raadpleeg dan uw arts of apotheker.