Wat is een NST Machine?

Wat is een NST Machine?

Een niet-stress test (NST) machine wordt gebruikt om veranderingen in hartslag uw ongeboren kind detecteren. Elektroden zoals die gebruikt worden met een elektrocardiogram worden op je buik geplaatst. Hartslag van de baby kan worden gecontroleerd op een computer scherm en / of vastgelegd op een strook papier. Ze zal ook te zien als je met samentrekkingen van de baarmoeder en hoe lang deze laatste. Als u weeën, is de test ongeldig, omdat de baby is onder stress uit deze

Testen

Uw arts wil weten of uw ongeboren baby's hartslag omhoog gaat wanneer het beweegt rond in de baarmoeder, om te zien of het klaar is om de stress van de arbeid te weerstaan. Tijdens de test die u zal zitten leunend tegen een steun met je knieën op en een kussen onder één heup. U kan worden gegeven op een knop te duwen wanneer je voelt dat je baby move; Dit zal een stempel gedrukt op het papier naast notities van de tester, omdat je beweging kan voelen voordat het wordt gezien.

Het krijgen van de baby te verplaatsen

Als de baby slaapt, kan het niet bewegen voor een tijdje. Te krijgen om te verhuizen voor de test, kan u gevraagd worden om te eten of drinken of leg je handen op je buik en fysiek te verplaatsen van de baby rond zachtjes. De tester kan zelfs proberen het verzenden van geluid via uw buikwand om uw baby te stimuleren om te bewegen.

Resultaten

Een normale hartslag voor een rustende foetus 120-160 slagen per minuut, en dit moet gaan met ten minste 15 slagen wanneer de baby beweegt. Dit heet een "reactieve" test. Voor een geldige test, dit ten minste tweemaal gebeuren binnen 20 minuten. De test is "non-reactief" als de hartslag niet toeneemt met beweging.