Wat is een natuurlijk antibioticum voor een oorontsteking?

Oorontstekingen zijn een veel voorkomend verschijnsel bij kinderen, maar kan ook uitbarsten bij volwassenen. Hoewel oorinfecties behandeld met recept antibiotica in het verleden, zijn veel individuen die natuurlijke behandelingen omdat de meerderheid van deze infecties worden veroorzaakt door een virus dat niet wordt uitgehard door een antibioticum. Oorontsteking genezen één immuunsysteem maar met natuurlijke antibiotica kan helpen met ongemak en versnellen het genezingsproces.

Veel voorkomende oorzaken

Oorontsteking worden veroorzaakt door een verscheidenheid van elementen en sommige zijn meer prominent voor kinderen dan volwassenen. Zuivelproducten veroorzaken vaak oorontstekingen bij kinderen omdat de meeste niet goed kan verteren zuivel. Omdat het buiten tijdens de koude maanden zonder gehoorbescherming kan net zo goed leiden tot een oor kwaal bij zowel kinderen als volwassenen. Zwemmen, of het nu in een lichaam van water of het zwembad, is een andere veel voorkomende oorzaak van oorontstekingen dat een individu zal beïnvloeden zonder vooringenomenheid naar leeftijd.

Het behandelen van de Infected Ear

Voordat het geïnfecteerde oor direct wordt behandeld, zorg ervoor dat het trommelvlies is in tact door een bezoek aan een huisarts of andere erkende medische cijfer voor verificatie. Het individu toedienen van de behandeling het huis moet een gesteriliseerde pipet om een ​​paar druppels verwarmd toorts en knoflookolie plaats in het oor, waarbij het zieke individu kantelt zijn of haar hoofd om de vloeistof tot rust aan het einde van het oor kanaal. Na een paar minuten kan het oor worden ontdaan van de oplossing. Deze remedie zal helpen bij het rustgevende irritatie en beginnen om de ontsteking te verminderen.

Stimuleren van het immuunsysteem

Natuurlijke kruiden kunnen worden ingenomen om de infectie bestrijdende eigenschappen van het immuunsysteem. Natuurgenezers suggereren goldenseal en echinacea voor immuunsysteem enhancement, olijfblad om de infectie en St. John's Wort vechten tot de knoflook en mullein oplossing voor extra ontsteking zorg aan te vullen. Het raadplegen van een homeopaat of natuurgeneeskundige kan helpen bij het bepalen de juiste dosering.

Natuurlijk antibioticum Tabletten

Tabletten met Zwavel 30C, Pulsatilla 30c, Calcarea Carbonica 30C, Chamomilla 30c, Belladonna 30C en Lycopodium 30C zijn ook veelbelovend natuurlijk antibioticum regimes. Deze ingrediënten kalm oorpijn, dat is erger 's nachts, rusteloosheid vanwege prikkelbaarheid, pulserende pijn in het oor, een branderig gevoel, koorts en congestie. De combinatie van deze kruiden is het meest effectief wanneer genomen binnen de eerste 48 uur na de oorontsteking. Zodra verbetering optreedt of lijden meer dan zeven dagen, moet de gebruiker stopt met het innemen van deze vorm van behandeling.

Externe Remedies

Een oorontsteking zal vaak gepaard gaan met congestie. Een massage olie bestaat uit 20 druppels olijfolie met twee druppels tea tree olie kan achter het oor worden aangebracht op een zachte strelende beweging schuin naar het sleutelbeen. Volwassenen met behulp van deze methode op de kinderen moet voorzichtig over de hoeveelheid druk toegebracht zijn. Verhoogde druk kan resulteren in tijdelijk ongemak. 'S nachts, moet oorontsteking lijders een luchtbevochtiger gebruiken met een paar druppels eucalyptus olie voor extra congestie.