Wat is een nasaal Aire II Prong CPAP Mask?

Als u obstructieve slaapapneu, heb je periodes van geen ademhaling (apneu) met tussenpozen gedurende de nacht. Uw arts kan een continue positieve druk in de luchtwegen (CPAP) machine om uw luchtwegen open te houden en geven u een goede nachtrust's voorschrijven.

Identificatie

Een CPAP machine bestaat uit een programmeerbare eenheid die lucht, een gezichts of neusmasker en leidingen die deze twee onderdelen verbinden comprimeert. Een masker optie is de nasale Aire II Prong CPAP masker.

Functies

De Neus Aire II heeft een onder-neus reservoir dat is geplaatst in uw bovenlip. Twee nasale uitsteeksels omhoog gaan van het bovenoppervlak van het reservoir en in de neusgaten.

Functies

De nasale Aire II is ontworpen om perslucht te leveren door je neus, terwijl het vrijmaken van je mond, zodat je kunt praten, eten en drinken, comfortabel zonder het verwijderen van het masker.

Voordelen

De nasale Aire II kan comfortabeler dan veel andere nasale of gezichtsmaskers, omdat het draait om u te slapen in elke positie, nog niet druk op je gezicht. Het is vrijwel lekvrij en eenvoudig te reinigen.

Tips

De nasale Aire II is verkrijgbaar in een breed scala van maten. Uw slaap professional zal u helpen de juiste maat te identificeren om een ​​comfortabele, maar effectieve pasvorm.