Wat is een Muskmelon?

Wat is een Muskmelon?

Meloen misschien meer bekend aan u door hun gemeenschappelijke rassen namen. Late zomer en vroege herfst zijn de tijd wanneer ze het meest voorkomende (en sommigen zeggen meest smaakvolle) op de markten, maar er zijn versies beschikbaar zijn het hele jaar door.

Identificatie

Muskmelons omvatten vele variëteiten van meloen - casaba, honingdauw, Spaans, Perzisch, en Crenshaw zijn slechts een paar voorbeelden. Hun vlees kan lichtgeel, groen of oranje zijn en hun huid varieert van glad tot gesaldeerd.

Geschiedenis

Van oorsprong uit Perzië, is de meloen genoemd voor zijn geurige aroma en de vorm. Columbus wordt gecrediteerd voor het brengen van de zaden naar de Nieuwe Wereld.

Verschijning

In Amerika, het meest populaire meloen is de meloen, die heeft dikke, beige, gesaldeerd schil en rijpe vruchtvlees van een briljante oranje kleur. Om het te eten, was de schil, snijd de meloen doormidden en verwijder de zaadjes, dan ofwel gebruik maken van de schil om het vlees bevatten of snijd de schil weg, maar laat de schil niet verbruikt.

Sourcing

Het merendeel van de meloen eten we vandaag komen uit Californië telers gevestigd in de Imperial Valley. Hun meloenen worden geteeld uit speciale ziekte-resistente stammen.

Rijpheid

Een goede smaak is afhankelijk van hoe de suikers ontwikkelen zich in de meloen. Het is tijd op te halen wanneer de wijnstok scheidt gemakkelijk van de meloen; het is tijd om te kopen als je de zoete geur van de meloen komt door het vlees kan ruiken.