Wat is een Medicare Overlap?

Wat is een Medicare Overlap?

Iedereen die Medicare belastingen betaalt in zijn leven komt in aanmerking voor Medicare in pensioen. Echter, Medicare overlapt vaak met een ziektekostenverzekering aangeboden als onderdeel van een pensioen pakket te veel gepensioneerden.

Identificatie

Medicare overlap ontstaat wanneer een persoon de particuliere verzekering plan heeft betrekking op dezelfde procedures of diensten als Medicare covers.

Effecten

Medicare betaalt voor de zorg voor andere plannen, behalve voor personen met een handicap die werken voor bedrijven met meer dan 100 werknemers of de 65-plussers in een groep plannen van een bedrijf met ten minste 20 werknemers.

Andere Uitzonderingen

Er zijn enkele uitzonderingen op Medicare dekking voor bepaalde omstandigheden en situaties, zodat mensen de lijst in Medicare's moeten controleren "Wie betaalt First?" leidraad voor deze bijzonderheden.

Tips

Consumenten moeten overwegen de aankoop van een Medigap plannen in plaats van een extra zorgverzekering die kunnen overlappen met veel van de dingen die Medicare dekt. Medigap plannen specifiek dekken wat Medicare niet.

Waarschuwing

Medicare niet weet over andere verzekeringen, tenzij een persoon informeert Medicare op de vragenlijst die voor nieuwe deelnemers. Niet vertellen Medicare over andere plannen kon betalen voor medische zorg te vertragen.