Wat is een Medicare Fee Schedule?

Wat is een Medicare Fee Schedule?

Medicare betaalt ziekenhuizen en soortgelijke aanbieders tegen een vastgestelde vergoeding op basis van de diagnose van de patiënt. Voor arts, laboratorium en aanverwante diensten, Medicare betaalt op basis van de werkelijke diensten en leveringen aan de in de toepasselijke vergoeding schema hoeveelheid.

Het lezen van een Fee Schedule

Medicare vergoeding schema's een betaling limiet voor vrijwel elke dienst of voorwerp dat een patiënt zou ontvangen. De vergoeding schema's maken gebruik van een set van codes in de Gezondheidszorg Gemeenschappelijke Procedure Coding System (HCPCS) dat elk item of dienst beschrijven en te associëren met een betaling limiet. Artsen gebruiken deze codes op de aanvraagformulieren om de betaling te ontvangen.

Physician Fee Schedule

Medicare betaling voor de diensten van de arts van mening is de hoeveelheid werk die de arts of een andere provider uitvoert en de praktijk ten koste van het uitvoeren van de service.

Andere Fee Schema's

Naast de arts vergoeding schema, Medicare stelt betaling limieten voor ambulancediensten, klinisch laboratorium tests en duurzame medische apparatuur door middel van afzonderlijke vergoeding schema.

Lokale Variabiliteit

Medicare is goed voor de lokale en regionale verschillen op de kosten van kantoorruimte, medewerkers en levert door het toepassen van lokale aanpassing factoren die harder of Medicare betaling op basis van provider locatie.

Jaarlijkse Updates

Elk jaar, Medicare stelt vergoeding schema updates, verzoeken en reviews opmerkingen van het publiek over haar voorstel, en vervolgens publiceert een definitieve vergoeding schema. Het ontwerp van de actualisering is meestal beschikbaar in de zomer met de uiteindelijke vergoeding schema gepubliceerd vóór december.