Wat is een Jet Verstuiver

Wat is een Jet Verstuiver

Het National Heart, Lung, and Blood Institute meldt dat meer dan 20 miljoen mensen in de Verenigde Staten lijden aan astma, een chronische longziekte die de luchtwegen vernauwt. Een behandeling voor astma, samen met allergieën, is het gebruik van een jet vernevelaar.

Functies

Een jet vernevelaar werken luchtdruk Pulmicort respules, inhalatiesteroïd oorspronkelijk gericht voor kleine kinderen, omzetten in een nevel die wordt geïnhaleerd met behulp van een masker of mondstuk. De vernevelaar bevat een compressor die de luchtstroom in het masker of mondstuk beheert.

Time Frame

Een vernevelaar kan de astma-medicijn in je longen te gaan. De medicatie werkt door het nemen van langzaam en diep adem. Binnen 5 tot 10 minuten, moet u effecten van het geneesmiddel te voelen. Een jet vernevelaar slechts eenmaal per dag worden gebruikt.

Waarschuwing

Een jet vernevelaar maakt gebruik van een inhalatie corticosteroïd. Volgens de Pulmicort Respulses website, kunnen corticosteroïden in jet vernevelaars stunt groei en de effecten op lange termijn op de hoogte zijn niet bekend. Bovendien kan het geneesmiddel symptomen van een verkoudheid, zoals luchtweginfectie, oorpijn en hoesten veroorzaken.

Voordelen

Het National Heart, Lung, and Blood Institute stelt dat het gebruik van een vernevelaar is relatief makkelijk als je hoeft alleen maar te ademen en uit te ademen via een masker of mondstuk aangesloten op de vernevelaar. Een vernevelaar is een alternatief als u problemen ervaart met een inhalator te hebben.

Onderhoud

Om bacteriën te doden, moet een vernevelaar worden gereinigd en ontsmet om de andere dag. Verschillende vernevelaar apparatuur kan diverse onderhoudswerkzaamheden vereisen. Handhaaf de jet vernevelaar volgens de handleiding van de fabrikant. Bepaalde onderdelen, zoals het gezichtsmasker of mondstuk, worden gereinigd in de vaatwasser. Als u de apparatuur te reinigen met de hand, spoel af met warm water en afwasmiddel. Laat de onderdelen lucht drogen of gebruik een niet-pluizende doek om te drogen.