Wat is een goed dieet is voor een insuline-Resistant Child?

Als uw kind insulineresistentie, ben je waarschijnlijk nerveus over het ontwikkelen tot iets ergers, zoals type 2 diabetes. Goede dieet en oefeningen, echter is gevonden dat de toestand van mensen met insulineresistentie verbeteren.

Kijken uit voor Carbodhydrates

Insuline is niet vereist wanneer het lichaam verteren koolhydraten. Dit komt omdat koolhydraten sneller worden geabsorbeerd door het lichaam dan eiwitten of vetten, en daarom moet een grotere stijging van insuline om verteren. In een kind met insulineresistentie, kan het lichaam niet te spelen op grote hoeveelheden insuline. Om dit probleem te voorkomen, proberen te helpen uw kind te voorkomen dat te veel koolhydraten, in het bijzonder die gemaakt van suikers of geraffineerde granen. Vervang in plaats daarvan deze met hele korrels, eiwitten en gezonde vetten zoveel mogelijk. Niet ernstig beperken de inname van koolhydraten van uw kind, tenzij de arts van uw kind geeft haar goedkeuring; in plaats daarvan, eenvoudigweg beperken de soorten en hoeveelheden koolhydraten die uw kind eet.

Het verhogen van de opname van vezels

Fiber vertraagt ​​de vertering van koolhydraten, die essentieel zijn voor een kind met insulineresistentie kan worden. Daarom moedig uw kind om voedingsmiddelen rijk aan vezels, zoals fruit, niet-zetmeelrijke groenten en volle granen eten. Vermijd koolhydraten met weinig of geen vezelgehalte, waaronder geraffineerde granen, suikers en aardappelen of maïs producten.

Het gebruik van de glycemische index

De glycemische index is een uitstekende manier voor uw kind om de impact van verschillende soorten voedsel op zijn lichaam te begrijpen. Voedingsmiddelen met een hogere glycemische index worden sneller verteerd door het lichaam, en voedingsmiddelen met een lage glycemische index minder snel verteerd. Stimuleer uw kind om te eten zo veel laag-glycemische voedingsmiddelen mogelijk, en beperken de inname van hoge glycemische voedingsmiddelen van uw kind.