Wat is een Consulting Diëtist?

Wat is een Consulting Diëtist?

Consulting diëtisten zijn experts op het gebied van voedsel en voeding. Ze werken met verschillende gezondheidszorg gerelateerde organisaties om nutritionele behoeften van een cliënt te identificeren en te verbeteren.

Functie

Consulting diëtisten gespecialiseerd in voedings-evaluatie, gezondheid en voeding onderwijs en vooruitgang en menu en recept verbetering. Ze overzien ook verschillende instellingen en fabrikanten; ervoor te zorgen dat ze voldoen allemaal aan gemandateerde sanitaire voorzieningen, veiligheid, kwaliteit en controlenormen.

Kenmerken

Consulting diëtisten kan een eigen praktijk hebben of contractueel werken voor anderen. Ze kunnen worden gebruikt door scholen, bedrijven, ziekenhuizen, de gemeenschap, voedselproducenten en anderen. Vele malen ze werken met individuen en hulp in specifieke gevallen. Zij voeren evaluaties naar de gebieden die verbetering behoeven hun cliënten te identificeren en te informeren over de rol van voeding bij het aanzien van hun optimale gezondheid. Consulting diëtisten advies over de voordelen en risico's van bepaalde voedingsmiddelen en hoe te verwijderen of toe te voegen aan een dieet kan leiden tot verlichting van veel symptomen. Een gezonde voeding is belangrijk voor iedereen; of helpen de behandeling van een reeds bestaande aandoening of voor preventieve maatregelen.

Betekenis

Consulting diëtisten vaak individuen met aandoeningen waarbij hun voedselinname speelt een belangrijke rol spelen. Bijvoorbeeld, een persoon die heeft Coeliakie of gluten gevoelige (een aandoening waarbij de absorptie van voedsel voedingsstoffen via de dunne darm is aangetast door een allergische reactie op de gluten eiwitten) kan hulp bij het maken van een dieet plan dat ervoor zorgt dat ze niet nodig hebben Ingeslikte gluten, toch alle voedingsstoffen die het lichaam nodig ze ontvangt. Maaltijden kunnen zeer ingewikkeld voor mensen die dieet beperkingen hebben vaste. Hun diëtist kon hen te informeren over alternatieve opties, vervangingen en recepten, zodat ze hebben een verscheidenheid aan gerechten om uit te kiezen. Zij kunnen ook aan supplementen om hun algemene gezondheid te bevorderen.

Effecten

Gezien de toegenomen aandacht in de voeding arena en erkende belang van voeding, zijn er meer en meer kansen op werk op het gebied van dieet en voeding. Consulting diëtisten zijn nu ook samen met producenten van levensmiddelen, food marketing en food distributiebedrijven. Zij assisteren de bedrijven met hun campagnes en het formuleren van de voedingswaarde van de producten. Sommige worden ingehuurd om onderzoek te doen en te schrijven verslagen over de verschillende voordelen en de voordelen van de producten ook.

Identificatie

Het Amerikaanse ministerie van Arbeid Bureau voor de Statistiek, meldt dat diëtisten en voedingsdeskundigen hield ongeveer 57.000 banen in 2006. Meer dan de helft van alle banen waren in ziekenhuizen, verpleging voorzieningen, ambulante zorg centra of kantoren van artsen en andere gezondheidswerkers. Staats-en lokale overheden; waaronder gezondheid afdelingen, scholen, revalidatiecentra en penitentiaire inrichtingen, mits banen toegevoegd voor individuen in het veld. Meer statistieken en middelen met betrekking tot het beroep kan worden gevonden in het Occupational Outlook Handbook, 2008-09 bij bls.gov/oco/ocos077.htm.