Wat is een BOC Opticien?

Wat is een BOC Opticien?

Oogzorg professionals omvatten optometristen, oogartsen, opticiens en optische technici. Opticiens helpen hun klanten door het creëren van de meest flatterende look mogelijk, terwijl het corrigeren van hun visie.

Wat een Opticien Does

Een opticien is een eye professional die helpt mensen kiezen frames, lens materialen en coatings op de lens op de behoeften en belangen van de persoon passen. Met behulp van een visie op recept verstrekt door een oogarts of een optometrist, de opticien maakt de bril of contactlenzen voor haar klanten. Opticiens meten meerdere aspecten van de ogen van hun cliënt, om de frames en lenzen goed passen aan de behoeften van de persoon.

Certificaat

Veel staten in Amerika vereisen opticiens te zijn van een licentie of gecertificeerd. Gecertificeerd geeft aan dat de opticien heeft bepaalde onderwijs eisen en heeft een test van bekwaamheid doorgegeven in het veld. Door te eisen dat de certificering, kunnen staten ervan verzekerd zijn dat de opticiens die in hun rechtsgebied zijn gekwalificeerd om brillen en lenzen vakkundig af te geven. Hoewel opticiens zijn niet verplicht om een ​​vergunning in alle staten, bedrijven vaak de voorkeur aan alleen gecertificeerde opticiens in dienst. Klanten kunnen meer kans om een ​​opticien die gecertificeerd is vertrouwen.

BOC en ABOC Opticiens

Opticien certificerende instanties kunnen regionale, provinciale of landelijke zijn. Een BOC opticien is iemand die "Board of Opticianry Certified." De primaire certificerende organisatie voor opticiens is de Amerikaanse Raad van Opticianry of ABO. De ABO biedt nationale certificering voor opticiens. Degenen opticiens die zijn gecertificeerd door deze organisatie worden beschouwd als ABO-gecertificeerd of ABOC.

Voordelen van ABOC

Gecertificeerd door de ABO toont een werkgever die je voldoen aan de nationale normen op het gebied van opticianry. Volgens de ABO, 75 procent van de werkgevers betalen hogere salarissen aan die opticiens die zijn gecertificeerd, 75 procent van de werkgevers de voorkeur aan opticiens die zijn gecertificeerd, en 40 procent een voorkeur in te huren om gecertificeerde opticiens bij het aanbevelen voor promoties. Verder is 90 procent van de staten baseren hun licentie richtlijnen voor ABO examens. Daarom kan ABO certificering een opticien in aanmerking om te werken in verschillende staten, waardoor de persoon om te kunnen bewegen tussen staten, zonder dat u extra tests voor certificering.