Wat is een aanvullende verzekering Plan?

Wanneer u een primaire verzekering, kan het niet helpen, je betaalt voor elke kosten die u maakt. Om deze financiële nood te vullen, veel mensen kopen aanvullende verzekeringen om te helpen in de gaten in de dekking te vullen. U kunt aanvullende verzekeringen voor dekking van de gezondheidszorg, tandheelkundige dekking en invaliditeitsverzekering kopen.

Aanvullende Verzekering

Aanvullende verzekering is een soort van extra beleid dat u kunt kopen om extra voordelen te bieden in een bepaald dekkingsgebied. Wanneer u een primaire verzekering en een aanvullende verzekering, zal de primaire verzekering eerst betalen claims. Dan als er iets overblijft na de primaire verzekeringsmaatschappij maakt zijn betaling, zal de aanvullende verzekering dan stap in en betaalt een deel van de vordering. Als er iets overblijft nadat beide verzekeringsmaatschappijen betalen, moet je out-of-pocket betalen.

Gezondheid en Dental

Wanneer u een primaire ziektekostenverzekering beleid van een werkgever, kunt u ook geïnteresseerd in het kopen van een extra aanvullend beleid. In sommige gevallen zal uw primaire zorgverzekeraar alleen betrekking hebben op 80 procent van de gedekte kosten. De overige 20 procent kan oplopen tot een grote hoeveelheid geld. Wanneer u een aanvullende verzekering, kan het betalen voor de overige 20 procent. Sommige mensen kopen extra tandheelkundige dekking aan voordelen te bieden op de top van een polis die door hun werkgever.

Dekking handicap

Een ander gebied waarop aanvullende verzekeringen zijn gebruikelijk is arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. In veel gevallen zullen de werkgevers betalen voor een korte arbeidsongeschiktheid verzekering en een lange termijn beleid voor hun werknemers. Met dit beleid, je meestal een percentage van wat uw inkomen was voordat de handicap zich heeft voorgedaan. Als dit niet genoeg is om rond te komen, kan een aanvullende verzekering te betalen extra voordelen bovenop wat u ontvangt van uw reguliere beleid.

Medigap

Wanneer u de pensioengerechtigde leeftijd bereiken, kunnen Medicare helpen betalen voor veel van uw medische kosten. Echter, als u ervoor kiest om deel te nemen in de originele Medicare plan dat rechtstreeks wordt verstrekt door de overheid, zal je merken dat er enkele gaten in de dekking. Veel mensen in deze situatie te kopen aanvullende verzekeringen bekend als Medigap beleid. Deze beleidsregels helpen in de gaten achtergelaten door Medicare te vullen en te proberen om het bedrag van out-of-pocket geld vereist door de polishouders te beperken.