Wat is een 10 Panel Drug Test?

Wat is een 10 Panel Drug Test?

Een 10-panel drug test is een eenvoudige, makkelijk te gebruiken test die zelf in te vullen in het comfort en de privacy van uw eigen huis kan zijn. Het is bedoeld om sporen van 10 verschillende geneesmiddelen snel detecteren binnen het lichaam bloedsomloop.

Target Drugs

De 10-panel drug test is zo genoemd naar de 10 gemeenschappelijke drugs het richt: marihuana,
cocaïne, phencyclidine, opiaten, methamphetamine, methadon, amfetaminen, barbituraten, benzodiazepines en tricyclische antidepressiva.

Doel

De 10-panel drug test werd opgericht als een eenvoudige methode voor werkgevers en andere organisaties om de meest voorkomende vormen van drugsgebruik op te sporen onder hun medewerkers, medewerkers en leden. Volgens Craig Medical, 95 procent van de misbruikte drugs zijn detecteerbaar door deze drug test.

Hoe werkt het: Positive Result

A-roze gekleurde band zichtbaar is in de controle zone elke drug. Een positief resultaat voor een specifiek geneesmiddel is geïndiceerd als er geen gekleurde band verschijnt in dat drug specifieke test zone.

Hoe werkt het: negatief resultaat

Een negatief resultaat wordt aangegeven wanneer de rose gekleurde band zichtbaar blijft in de drug specifieke test zone, waardoor het geneesmiddel niet aanwezig of beneden de detectielimiet van de test.

Hoe werkt het: Invalid Test

Als de kleur band niet zichtbaar in alle testzones, moet de test ongeldig verklaard en opnieuw uitgevoerd.