Wat Is Debilitating Depressie?

Wat Is Debilitating Depressie?

Depressie is een relatief veel voorkomende chronische psychische aandoening die kan worden genivelleerd van mild tot ernstig. Voor veel mensen, medicatie en therapie nodig zijn voor de behandeling van negatieve fysieke, emotionele, mentale en sociale symptomen.

Wat is depressie?

Depressie wordt geïdentificeerd door de overweldigende negatieve gevoelens, gedachten en gedragingen die het dagelijks functioneren van invloed kan zijn op het punt dat de symptomen worden slopende voor het individu.

Fysieke symptomen

Depressieve mensen kunnen symptomen die het lichaam pijn en pijn, overmatig slapen, vermoeidheid, moeite met eten en rusteloosheid zijn onder andere te hebben. Lichamelijke symptomen kunnen een enorme impact hebben op zijn vermogen om te functioneren gedurende de dag hebben.

Emotionele Symptomen

Gevoelens van hopeloosheid, overmatige schaamte en schuldgevoelens, prikkelbaarheid, verdriet en andere negatieve emoties zijn frequent en chronisch, voor depressieve personen.

Sociale Symptomen

Een gebrek aan interesse in de activiteiten, kan een afname van de sociale relaties en slechte interacties leiden tot verdere negatieve sociale situaties voor iemand die lijdt aan een depressie.

Omgaan met depressie

Met overweldigende symptomen, kunnen mensen ervaren suïcidale gedachten, angst, medische aandoeningen, of kan proberen om zelfmedicatie met drugs; co-bestaande problemen compliceren depressie.

Symptom Severity

Veel mensen zijn in staat om te werken door periodes van depressie. Voor degenen die chronisch niet in staat om te gaan met depressieve symptomen, de behandeling met medicatie en psychotherapie is van cruciaal belang.