Wat is de symbolische betekenis van een cirkel voor de liefde?

Wat is de symbolische betekenis van een cirkel voor de liefde?

De cirkel symbool wordt wereldwijd erkend. Vandaag is het nog steeds betekent eeuwige liefde.

Significantie

Het kennen van de betekenis van de cirkel symbool helpt u communiceren via hen en begrijpen wanneer anderen ze gebruiken om met u te communiceren.

Geschiedenis

Volgens Ancient-Symbols.com, de oude Egyptische Shen, een lus van touw in de vorm van een cirkel, symbool voor de eeuwige, want het had geen begin en geen einde. Het artikel "Promise Ring Geschiedenis en Trouwring History" stelt dat het symbool van de eeuwigheid was synoniem met liefde, zoals de Egyptenaren zagen liefde als eeuwig. Hierdoor een theorie stelt dat de Egyptenaren ontworpen een symbool dat kan worden gedragen rond de vinger een ring.

Culturele Aanpassingen

Volgens The American Wedding, de cirkel symbool leefde op, wat betekent dat de liefde en het huwelijk in verschillende culturen, zoals de Keltische en Romeinse.

Hedendaagse Betekenis

Vandaag de dag worden nog steeds ringen uitgewisseld als symbolen van eeuwige liefde in huwelijksceremonies. Daarnaast hebben sieraden stukken met ronde hangers onlangs populair geworden. Veel van deze hangers dragen namen die verwijzen naar de cirkel van de symbolische betekenis van de eeuwige liefde.

Fun Fact

Het tweede vers van de populaire Girl Scout lied, "Maak nieuwe vrienden," verwijst naar de cirkel symbolische betekenis. In plaats van de romantische liefde, maar het nummer gaat over een ander soort liefde-vriendschap.