Wat is de snelste manier om lager mijn triglyceriden?

Hoge triglyceriden in je bloed kan een verhoogd risico op hart-en vaatziekten betekenen. Het krijgen van bloed werk tijdens uw jaarlijkse fysieke is de manier om je niveau te meten. Indien dit te hoog, gelukkig zijn er manieren om snel verlagen tot een aanvaardbaar bereik van 200 mg / dl, hetgeen het doel volgens de website University of Massachusetts Medical School.

Verlaging van het niveau

Werkelijke veranderingen in uw triglyceride niveau kan gebeuren in slechts een paar dagen, maar het zal een permanente veranderingen in levensstijl te nemen om het niveau op een bijna normale bereik te houden.

Het eerste wat je moet doen om dit doel te bereiken is de hoeveelheid snoep in uw dieet te verlagen. Wees voorzichtig met voedsel dat niet zijn natuurlijk zoet zoals geconcentreerde vruchtensappen en koolzuurhoudende dranken; producten zoals deze kunnen veel inhoud suiker toe te voegen aan uw dagelijkse consumptie.

Bier, sterke drank en wijn kan enorm stimuleren uw triglyceride niveaus; zelfs een kleine hoeveelheid kan invloed hebben op uw niveau als je een aanleg voor hoge triglyceride niveaus. Drink alcohol met mate, en als uw triglyceriden zijn zeer hoog, knip het geheel uit.

Het hebben van een overmatige hoeveelheid gewicht op je lichaam, zelfs slechts 10 tot 15 £ uw triglyceriden kan stimuleren tot een onaanvaardbaar bereik. Raadpleeg uw arts of een diëtist als u niet weet wat uw juiste gewicht.

Beweging is belangrijk voor een goede gezondheid en zal effectief verbranden overtollige triglyceriden. Probeer voor aërobe training ten minste drie keer per week, zal je energie stijgen, en uw hart zal je dankbaar zijn.

Consumeer voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren. U moet ten minste twee porties tonijn, makreel, zalm of forel wekelijks hebben. Vegetarische keuzes omvatten gemalen lijnzaad, walnoten en donker, bladgroenten-groene groenten.

Vermijd transvetten; Dit zijn overwegend in lunch vlees, hotdogs en vette snacks. Lees je voeding etiketten; indien een product lijsten gehydrogeneerde plantaardige olie, het bevat transvetten.

Vermijd voedingsmiddelen rijk aan verzadigde vetten zoals gefrituurd voedsel, sauzen, gevogelte huid en vet vlees. Plaatsvervanger olijfolie en canola olie voor margarine en reuzel, die veel verzadigde vetten zijn.

Vervang een deel van uw rood-vleesconsumptie met plantaardige eiwitten, zoals sojaproducten, erwten en bonen.

Eet veel vezelrijke voedingsmiddelen, zoals volkoren brood, pompoen, bonen, groenten en fruit. Zorg ervoor dat u veel water te drinken, het is gunstig voor uw algehele gezondheid, en het helpt je om maagklachten te voorkomen wanneer je de vezels in uw voeding te verhogen. Als u nog niet geweest genieten van vezelrijke voedingsmiddelen, verhoging van de hoeveelheid langzaam om darmproblemen te voorkomen.