Wat is de snelste manier om 80 kilo te verliezen?

Wat is de snelste manier om 80 kilo te verliezen?

De snelste manier om te verliezen die extra £ 80 is om gezond te eten en regelmatig te bewegen. Er zijn een aantal richtlijnen die u moet volgen om snel gewicht te verliezen, maar nog steeds veilig doen. Het is belangrijk om gewicht te verliezen, zodat u het gewicht kunt blijven uit, in plaats van het verkrijgen van het recht terug.

Dieet

Het is belangrijk om uw dieet te veranderen om gewicht te verliezen veilig. Werken aan het veranderen van uw levensstijl. Niet alleen zal het gewicht eraf gemakkelijker, zult u zich beter voelen en er beter uitzien. Je lichaam zal beter functioneren en je zal geld besparen op voedsel, omdat je niet zal kopen een stelletje junk.

Eet een dieet dat bestaat uit de hele voedsel. Eet volkoren granen, bruine rijst, veel fruit en groenten, mager vlees, magere zuivelproducten en noten. Als u probeert om gewicht te verliezen moet je eet tussen de 1500 en 1800 calorieën per dag, afhankelijk van uw niveau van activiteit. Hoe actiever je bent, hoe meer calorieën je nodig hebt. Je wilt niet te weinig calorieën eten of je lichaam in honger-modus gaan.

Eet vijf of zes kleinere maaltijden gedurende de dag. Dit zal u helpen voorkomen hunkeren en blijf tevreden. Het zal ook uw stofwisseling stabiel.

Drink veel water. Probeer niet om frisdrank te drinken - dat zijn vol van lege calorieën. Vermijd ook light-frisdranken. De kunstmatige zoetstoffen niet je lichaam geen goed doen, en, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, ze niet helpen gewicht te verliezen.

Oefening

Hoewel het is geweldig om een ​​gezond dieet te hebben, zullen de resultaten die u zoekt niet zo snel als je niet te oefenen gebeuren. Als je echt wilt om snel gewicht te verliezen, te oefenen zes dagen per week. Laat zeven dagen niet uitoefenen omdat je lichaam per dag nodig heeft om te rusten. Als je uit vorm bent, beginnen langzamer met drie dagen per week (om de andere dag te oefenen) dan werken tot zes dagen als je in een betere vorm. Oefening voor 30 tot 60 minuten per keer. Uiteraard, hoe meer je beweegt, hoe meer calorieën je verbrandt en hoe sneller je zult afvallen.

Verwerk zowel krachttraining en aerobic oefeningen in je routine. Het is het beste als je kunt afwisselen krachttraining en aerobics dagen. Dit geeft je lichaam de kans om te herstellen van de vorige dag te oefenen, terwijl nog steeds vechten.

Zorg ervoor om krachttraining te doen voor zowel je boven- en onderlichaam. Als je het niet allebei doen, ben je jezelf bedriegen en zal niet dezelfde soort resultaten zoals je zou doen als je een totale body workout deed.

Wissel uw aerobic oefeningen. Niet vast komen te zitten in een sleur. Uiteindelijk zal je lichaam gewend aan de oefening je doet krijgen en het zal niet zo veel calorieën te verbranden. Een weg langs een gewichtsverlies plateau te krijgen is om uw oefening routine te veranderen. Dus plan vooruit en voorkomen dat je vast op een plateau.

Doe hoge calorieverbranding oefeningen zoals hardlopen, zwemmen, fietsen en high impact aerobics.

Krijg ondersteuning

Dieet en lichaamsbeweging met een vriend of familielid. Als je iemand anders om het te doen met wie je zal ondersteunen, heb je meer kans aan de stok met het en minder kans om uit te slaan op oefening of vals te spelen op uw dieet.

Niet uw dieet en lichaamsbeweging routine zo streng dat je niet in staat zal zijn om het te volgen maken. Stel realistische doelen voor jezelf. Het beste is om te verliezen tussen een half pond en twee pond per week voor veilig gewichtsverlies.

Zorg ervoor dat u uw arts te raadplegen voordat u begint met een dieet plan.