Wat is de remedie voor de ziekte van Lyme?

Ziekte van Lyme is een ziekte die wordt overgedragen door teken die mens beet en infecteren een persoon met de bacterie Borrelia burgdorferi. Ixodes (soorten teken) zich graag hechten aan gebieden van het lichaam die haar hebben, of gebieden die vochtig zijn. Teken leven in tuinen en beboste gebieden. Sinds de Verenigde Staten heeft geen vaccin beschikbaar voor bescherming tegen de ziekte van Lyme, moeten maatregelen worden genomen om de ziekte van Lyme te voorkomen. Diagnose, behandeling, preventie, advies en andere informatie over de ziekte van Lyme wordt hieronder gegeven.

Symptomen

Vroege symptomen van de ziekte van Lyme kan verschijnen als een rond gebied van roodheid waar de tekenbeet is, maar dit is niet het geval met iedereen en de uitslag kan niet raken iedereen. Andere vroege symptomen zijn pijnlijke spieren en gewrichten, hoofdpijn, koorts gepaard met vermoeidheid, en vergrote lymfeklieren. Later symptomen stadium worden aangetoond van artritis, problemen met het zenuwstelsel en afwijkingen van het hartritme.

Aanslag

Beoordelen of u last heeft van de symptomen van de ziekte van Lyme en denk terug aan elke keer als je jezelf kan zijn blootgesteld aan tick-besmette gebieden.

Testen

Diagnostische testen voor de ziekte van Lyme wordt gereguleerd door de Food and Drug Administration. Deze tests diagnose Lyme door controle van de bloed op antilichamen tegen Borrelia burgdorferi. Testen kan ook worden gedaan door middel van monsters van urine of lichaamsvloeistoffen, maar deze vorm van testen is niet door de Food and Drug Administration goedgekeurd.

The Cure

Ziekte van Lyme kan worden behandeld in een vroeg stadium met orale antibiotica zoals doxycycline, amoxicilline en cefuroxim axetil (of Ceftin); echter, moet medicatie intraveneus worden toegediend aan patiënten die lijden aan een neurologische of hartkwaal. Antibiotische behandeling voor langere tijd geopenbaard geassocieerd met belangrijke gezondheidsproblemen en dood.

Het voorkomen

De meest voor de hand liggende manier om jezelf te beschermen tegen tekenbeten is om weg te blijven van plaatsen waar teken kunnen wonen, vooral in de maanden mei, juni en juli. Draag kleding licht van kleur, zodat teken kan worden gezien, shirts met lange mouwen en een lange broek, hoge schoenen en een hoed. Gebruik een insectenwerend middel volgens de aanwijzingen, die DEET bevat. Controleer uw lichaam op teken nadat ze buiten en onmiddellijk wassen en drogen kleding die je hebt gedragen, terwijl buiten op een hoge stand in uw wasmachine en droger.

Aanvullende informatie

Katten krijgen niet de ziekte van Lyme, maar honden kunnen besmet raken. Het gebruik van een teek afweermiddel ontworpen voor honden, of het gebruik van een kraag die bescherming tegen tekenbeten biedt, wordt aanbevolen om uw huisdier en u geïnfecteerd raken met de ziekte van Lyme. Ook volgens het Center for Veterinary Medicine, zijn er twee soorten vaccins die gegeven kan worden aan een hond om het te beschermen tegen de ziekte van Lyme, maar het advies van een gekwalificeerde dierenarts moet vóór het toedienen van één van deze twee vaccins om uw hond te worden gezocht .