Wat is de plaats van handeling voor Beta Blocker Drugs?

Wat is de plaats van handeling voor Beta Blocker Drugs?

Bètablokker drugs worden vaak gebruikt om cardiale en andere aandoeningen. De werkzaamheid van deze geneesmiddelen hebben patiënten grotendeels te wijten aan het feit dat ze meer dan één plaats van werking in het lichaam.

Toepassingen

Rxlist.com dat bètablokkers effectief worden gebruikt in een verscheidenheid van aandoeningen, waaronder, maar niet beperkt tot: hypertensie, congestief hartfalen, angina, migraine, atriale fibrillatie, fibromyalgie, angst en hartfalen.

Hoe werken ze?

Deze medicijnen blokkeren noradrenaline en adrenaline van de binding aan receptoren. Er zijn drie verschillende typen receptoren die zich in verschillende delen van het lichaam waarop bètablokkers richten.

Sites van Actie

Bètablokkers wordt gedacht dat meerdere werkingsplaats, hoofdzakelijk de nieren en het hart. Ze hebben ook bewezen receptoren in de longen, maagdarmkanaal, lever-, uterus, vasculair gladde en skeletspieren, maar ook in vetcellen blokkeren.

Niertjes

Volgens science.jrank.org worden bètablokkers wetenschappelijk bewezen productie van renine de nieren, een enzym dat essentieel is voor de productie van een hormoon bewezen bloeddruk verhogen verlagen.

Slagaders

Slagaders worden versoepeld door bètablokkers. Zij beperken de effecten van lichaamsbeweging op het hart door waardoor het bloed makkelijker en sneller stromen, hetgeen resulteert in minder werk voor het hart.