Wat is de minst hoeveelheid calorieën ik kan eten in een dag?

Wat is de minst hoeveelheid calorieën ik kan eten in een dag?

De minste hoeveelheid calorieën moet je verbruikt per dag is gebaseerd op uw basaal metabolisme. Het eten van minder dan dat tarief betekent dat uw lichaam onvoldoende energie om uw algemene lichamelijke functies te behouden hebben.

Betekenis

Het eten van een goede hoeveelheid calorieën nodig om te overleven. Het krijgen van te weinig betekent vaak kun je niet volledig functioneert en om het beste van uw vermogen. Te weinig calorieën gedurende langere tijd kan resulteren in honger en misschien dood.

Basal Metabolic Rate

Uw basaal metabolisme (BMR) is de hoeveelheid calorieën die je lichaam nodig heeft om te functioneren. Ervan uitgaande dat je geen vet in je lichaam opgeslagen, de minste calorieën je moet eten per dag is gelijk aan uw BMR.

Weight Loss

Het eten van minder calorieën dan je BMR zorgt voor een tekort en dwingt je lichaam om calorieën opgeslagen in je vetcellen gebruiken. Wanneer dit gebeurt, gewichtsverlies is onvermijdelijk.

Overwegingen

Het eten van minder hoeveelheid calorieën kan helpen gewicht te verliezen; maar u wilt er zeker van u de juiste hoeveelheid voedingsstoffen. Dit kan het beste gebeuren door het eten van een hoge voedingswaarde voedsel, maar een multivitamine kan nuttig zijn ook.

Aanbevelingen

Sedentaire vrouwen moeten ongeveer 2.000 calorieën per dag verbruikt, terwijl sedentaire mannen ongeveer 2.200 moeten consumeren. Deze nummers zijn voor normaal gewicht individuen.