Wat is de meest effectieve behandeling voor depressie?

Gevoelens van verdriet en een overweldigende malaise invloed op ons allemaal op een of ander moment in ons leven. Deze gevoelens moeten niet duren voor lange periodes en als ze dat doen, kunt u last hebben van depressie. Er zijn veel effectieve behandelingen voor depressie; het vinden van de juiste keuze voor u is een doel dat u en uw arts moeten bespreken.

Oorzaken

Veranderingen in de chemie van het lichaam zijn verantwoordelijk voor enkele depressie. Dit kan invloed hebben op de gedachte processen en stemmingen van een individu. Biologische factoren, zoals de dood van een geliefde kan brengen op deze ziekte. Mensen die niet binnen twee weken krijg over een aanval van depressie kan medische hulp nodig.

Behandelingen

Depressie is goed te behandelen en het slagingspercentage is hoog volgens de American Psychological Association (zie referentie 1).

Er zijn twee hoofdvormen van behandeling voor depressie. De eerste is om begeleiding te hulp te zoeken door een gekwalificeerde psycholoog met ervaring in de behandeling van depressie heeft. Psychotherapie kan mensen helpen identificeren van de belangrijkste oorzaak van hun ziekte en om te gaan met negatieve gedachte processen die bijdragen aan hun gevoelens van hopeloosheid. Therapie kan de patiënt helpen omgaan met interacties met andere mensen en hen helpen om te begrijpen hoe die interacties kunnen ze het gevoel alsof ze geen controle hebben. Familie ondersteuning is cruciaal voor de depressieve persoon; zij hen kunnen helpen het hoofd te bieden vaardigheden die ze leren gebruiken tijdens psychotherapie.

Counseling de enige behandeling voor depressie, maar meer ernstige gevallen de patiënt de mogelijkheid goed genoeg om over zijn problemen en een combinatie van medicatie en psychotherapie functioneren noodzakelijk in deze gevallen mag hebben.

Een arts kan medicijnen zoals Zoloft, Wellbutrin, of Prozac voorschrijven; en nauwgezette controle van deze medicijnen is van vitaal belang. Het kan zo tot drie weken duren voordat de medicatie om de symptomen van depressie verminderen. Een arts moet nauwlettend toezien op het verhogen van de dosering of komende uit een antidepressivum. Als er weinig verandering opgemerkt binnen vijf of zes weken, moet u met uw arts over het wijzigen van de medicatie om te spreken (zie referentie 2).

Overwegingen

Oefening endorfine in het lichaam volgens de healthcentral.com website. Dit kan leiden tot een gevoel van welbevinden en kan nuttig afnemende korte depressie, en maken het lichaam fitter (zie referentie 3).

Waarschuwing

Je moet nooit een depressie medicatie stop te zetten zonder te vragen aan uw arts. Het stoppen van de medicatie cold turkey kan leiden tot de terugkeer van de depressie, die kan leiden tot suïcidale gedachten bij sommige mensen.